«سميه پودات» افزود: همه ساله در پي کاوشهايي که در ميناب صورت ميگيرد اشياي تاريخي و ارزشمندي در اين منطقه کشف ميشود که به دليل نبود موزه باستانشناسي در اين شهر اشيا به موزه خليج فارس منتقل ميشود درحالي که اگر موزه باستانشناسي در ميناب احداث شود ميتوان اين اشيا را در موزه شهرستان ميناب نگهداري کرد.
وي اضافه کرد: ميناب به لحاظ دارا بودن ميراث معنوي و همچنين به لحاظ موقعيت تاريخي از نظر باستانشناسي داراي ارزش و اعتبار است و ضرورت تاسيس موزه باستانشناسي در اين شهرستان احساس ميشود.
وي با اشاره به تلاشها براي احداث موزه مردمشناسي در ميناب خاطرنشان کرد: در حال حاضر تلاشهاي ارزشمندي در خصوص احداث موزه مردمشناسي ميناب شده است و اميدواريم بعد از موزه مردمشناسي شاهد احداث موزه باستانشناسي ميناب نيز باشيم.
پودات خاطرنشان کرد: در حال حاضر 3 موزه شامل موزه مردمشناسي ميناب، بندر خمير و اکوموزه بندرلافت در جزيره قشم از سوي اداره کل ميراثفرهنگي استان هرمزگان در دست احداث است که با احداث اين 3 موزه شاهد تحول در وضعيت موزههاي هرمزگان خواهيم بود.
به گزارش ميراثآريا، مسوول امور موزههاي استان هرمزگان با اشاره به اکوسيستم طبيعي بندرلافت نيز خاطر نشان کرد: بندر لافت در جزيره قشم داراي اکوسيستم طبيعي و حفاظت شده است و ميراث معنوي، پوشش سنتي مردمان اين بندر، موسيقي آئيني و معماري بينظير از مهمترين خصوصيات فرهنگي و تاريخي اين بندراست.
پودات در پايان با اشاره به موزههاي فعال استان هرمزگان گفت: استان هرمزگان درحال حاضر داراي 3 موزه است که موزه خليج فارس مهمترين موزه اين استان بهشمار ميرود.
/108
انتهای پیام/