بازار فروش صنايع‌دستي روستاي شيب‌دراز سکه شد

نماينده فعالان صنايع‌دستي روستاي شيب‌دراز در گفت‌وگو با ميراث آريا (chtn)، با اعلام اين مطلب افزود: سوزن‌دوزي از قديم در ميان مردم اين روستا به ويژه زنان و دختران رواج داشته و در سال‌هاي اخير توجه گردشگران را به خود جلب کرده است.

«راحله فتاحي» اظهار داشت: در گذشته هنرمندان به خلق طرح‌هايي از جمله نخل مي‌پرداختند، ولي امروزه اين طرح‌ها کامل‌تر شده است.

وي با اشاره به اين که همزمان با اجراي طرح حمايت از لاک‌پشت‌هاي پوزه‌عقابي هنرمندان روستاي شيب‌دراز نيز تلاش خود را براي معرفي اين گونه جانوري آغاز کردند، گفت: با توجه به فرهنگ ساکنان اين روستا، امکان حضور دختران و زنان در نمايشگاه‌هاي صنايع‌دستي ديگر استان‌هاي کشور وجود ندارد.

نماينده فعالان صنايع‌دستي روستاي شيب‌دراز ادامه داد: هنرمندان اين روستا امروز از طرح‌هاي لاک‌پشت و دلفين روي کيف‌هاي دستي، جاموبايلي، شال و مانتو استفاده مي‌کنند.

فتاحي گفت: گردشگراني که وارد اين روستا مي‌شوند، ضمن خريداري محصولات صنايع‌دستي روستاي شيب‌دراز، اين توليدات را به ساير نقاط ايران و جهان منتقل مي‌کنند.

وي با بيان اين که زنان اين روستا به سمت خودکفايي حرکت مي‌کنند، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون در پروژه حفاظت از لاک‌پشت‌هاي پوزه‌عقابي هنرمندان صنايع‌دستي نيز مورد حمايت قرار گرفته‌اند.

نماينده فعالان صنايع‌دستي روستاي شيب‌دراز در گفت‌و‌گو با ميراث آريا بيان داشت: بايد به سمتي پيش برويم که صنايع‌دستي خود حامي اين لاک‌پشت‌ها باشد.
172/

انتهای پیام/

کد خبر 1390090539