وي افزود: چهار مصوبه تهيه کتاب ميراثفرهنگي کشورهاي عضو OIC، تعريف استانداردهاي مهارتي و شغلي گردشگري کشورهاي اسلامي، طرح شهر گردشگري جهان اسلام و تبديل سايت ميراث آريا به عنوان اولين خبرگزاري بينالمللي کشورهاي عضو OIC در حوزه گردشگري و ميراث فرهنگي از جمله برنامههاي مصوب اجلاس وزراي گردشگري بينالمللي به شمار ميرود.
رئيس شوراي اطلاع رساني سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري افزود: در اين زمينه مقرر شد تا در چهار بخش جداگانه، اقدامات انجام شده به اطلاع اعضاي حاضر در اجلاس برسد تا در اين ارتباط بحث و تبادلنظر صورت گيرد.
رئيس ستاد برگزاري اجلاس کميتههاي هماهنگي و پيگيري OIC با تاکيد بر راهاندازي شبکه آموزش و پژوهش در زمينه گردشگري کشورهاي عضو سازمان همکاري اسلامي تصريح کرد: در اين زمينه تلاش خواهيم کرد تا با ارائه پرسشنامه به حاضران در اجلاس پيشرو و جمعآوري اطلاعات مربوط به ظرفيتهاي آموزش هر يک از اعضا، راهکارها و بستر مناسب راهاندازي اين شبکه را به نحو مطلوب فراهم کنيم.
دکتر دهقانان با بيان اين موضوع که تحقق مصوبات اجلاس کميته هماهنگي و پيگيري OIC نقش مؤثري در توسعه صنعت گردشگري در کشور ايجاد خواهد کرد يادآور شد: تلاش ميشود با توجه به تعهدات سازمان در حوزههاي ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در تمامي عرصههاي موجود، سهم قابل توجهي از مصوبات اجرايي اين سازمان به جمهوري اسلامي ايران تعلق گيرد.
يادآور ميشود، اجلاس کميته هماهنگي و پيگيري OIC 29 تا 30 آذر با حضور جمعي از اعضاي سازمان همکاريهاي اسلامي به رياست جمهوري اسلامي ايران در هتل لاله تهران برگزار ميشود.
انتهای پیام/