وي که پيش از برگزاري نشست مشترک اعضاي سازمان جهاني جهانگردي و نمايندگان بازار مسافرت کشورهاي عربي(ATM) سخن ميگفت، افزود: تغييرات پيش رو در خاورميانه و شمال آفريقا، فرصتهاي مناسبي براي آنها به ارمغان خواهد آورد. قانونمندي و دموکراسي موجب تقويت گروهها و جوامع محلي شده و راه را براي رشد فرايند توسعه گردشگري هموار خواهد ساخت.
«نايف الفايض»، وزير گردشگري و عتيقهجات اردن، گفت: طرحهاي توسعه و فوايد اجتماعي مهمترين موارد مورد بحث در اين همايش به شمار ميروند زيرا درصورت کاهش تقاضا در بخش گردشگري، اجتماع نخستين جايي است که زيان ميبيند و به همين دليل نيازمند حمايت همهجانبه است.
نمايندگان مدعو در اين نشست متفقالقول خاطرنشان کردند که خاورميانه را نبايد به عنوان يک کشور واحد در نظر گرفت بلکه بايد آن را مجموعهاي از کشورهاي مختلف با اهداف و چالشهاي متفاوت در صنعت گردشگري مطرح کرد.
به گزارش ميراث آريا، نشست نمايندگان سازمان جهاني جهانگردي و بازار مسافرت کشورهاي عربي، که رويدادي تازه در حوزه صنعت گردشگري به شمار ميرود در تاريخ 30 آوريل 2012 در شهر دبي برگزار خواهد شد.
به گفته کارشناسان، همکاري کشورها در اين نشست کليد اصلي موفقيت صنايع وابسته به گردشگري در کشورهاي منطقه است و در صورت تعامل هدفمند، آينده گردشگري از آن اين کشورها خواهد بود.
/109
انتهای پیام/