بازارهاي الکترونيکي صنايع‌دستي را از بحران فروش خارج مي‌کند

«حسن حيدرنيا» کارشناس صنايع‌دستي در اين باره به خبرنگار ميراث آريا (chtn)، گفت: فناوري اطلاعات در سا‌ل‌هاي اخير تاثيرات دوسويه‌اي بر صنايع مختلف داشته و اينترنت فرصت کنترل، عمليات بهتر و اطلاع‌رساني مناسب را فراهم ساخته است.

وي تصريح کرد: الگوبرداري مناسب از کشورهايي که هم اينک در اين صنعت چه از لحاظ تعداد و چه از حيث درآمد از رتبه‌بندي مناسب در سطح جهان برخوردار هستند، مي‌تواند مسير رسيدن به موفقيت را تا حد امکان کوتاه و بهينه سازد.

اين کارشناس صنايع‌دستي ادامه داد: با کاربرد تکنولوژي از سوي عرضه‌کنندگان و توزيع‌کنندگان صنايع‌دستي نحوه فعاليت‌ها به طور قابل ملاحظه‌اي دچار تغيير شده است.

حيدرنيا بيان داشت: کاهش زمان طراحي تا فروش، کاهش هزينه‌هاي خريد کالا و مواد اوليه، دسترسي به بازار گسترده‌تر و امکان شخصي‌سازي کالاها و محصولات از نتايج بهره‌مندي از بازارهاي الکترونيکي براي معرفي و عرضه صنايع‌دستي است.

وي با اشاره به اين که به علت امکانات موجود براي طراحي و شبيه‌سازي نمونه‌هاي محصولات در بازارهاي الکترونيکي زمان شروع طراحي تا زمان ورود کالا به بازار کاهش چشمگيري مي‌يابد، اظهار داشت: دسترسي گسترده به عرضه‌ کنندگان مختلف در سر تا سر دنيا امکان دستيابي به منابع با هزينه‌هاي کمتر را براي توليدکنندگان فراهم مي‌کند.

اين کارشناس اضافه کرد: استفاده از ابزارهاي توزيع و فروش الکترونيکي، بازارهاي مربوط به توليدکنندگان را از بازارهاي محلي به بازارهاي بين‌المللي در سراسر دنيا تبديل مي‌کند.

حيدرنيا در ادامه اظهار داشت: قابليت ارتباط و تماس مستقيم با مشتريان اين امکان را براي توليدکنندگان فراهم مي کن‌د که بتوانند محصولات مورد نياز مشتريانشان را به صورت دلخواه آنان ارائه کنند.

وي در پايان به ميراث آريا گفت: براساس اطلاعات به دست آمده به کارگيري فناوري اطلاعات سبب ارتقاي سطح تعادل در بازار مي‌شود و به دنبال آن افزايش سطح اشتغال و درآمد ملي را در پي خواهد داشت.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 139009139