وي با اشاره به اين که هدف ارائه خدمات رفاهي مناسب به هنرمندان و صنعتگران فعال در عرصه صنايعدستي است، اظهار داشت: متأسفانه با وجود زحماتي که هنرمندان صنايعدستي به واسطه فعاليت در اين بخش متحمل ميشوند، حمايتهاي مناسبي از آنها به عمل نميآيد.
نماينده هيات موسس مجمع ملي هنرمندان صنايعدستي ادامه داد: بيمه تکميلي، پشتيباني از نخبگان صنايعدستي به عنوان چهرههاي ماندگار و اجراي بيمه تأمين اجتماعي براي فعالان بالاي 60 سال از جمله حمايتهاي مورد نظر است.
بختياري تصريح کرد: مجمع ملي بيش از 900 نفر از پيشکسوتان صنايعدستي را شناسايي کرده که بالاي 70 سال سن دارند و از وضعيت حمايتي مناسبي برخوردار نيستند.
وي بيان داشت: اطلاعات اين پيشکسوتان طي مکاتبات اخير در اختيار رئيس سازمان ميراثفرهنگي کشور و معاون صنايعدستي قرار گرفت تا در صورت فراهم شدن امکانات لازم، از تسهيلات مختلف بهرهمند شوند.
اين صنعتگر صنايعدستي با بيان اين که همچنين تعامل با ديگر سازمانهاي حمايتي را نيز آغاز کردهايم، گفت: بنياد ملي نخبگان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از جمله اين سازمانها هستند.
بختياري تأکيد کرد: مجمع ملي هنرمندان صنايعدستي اميدوار است بتواند از تجربيات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي که موفق به راهاندازي صندوق حمايت از هنرمندان تحت پوشش خود شد، در اين رابطه استفاده کند.
وي در ادامه به ميراث آريا اظهار داشت: تلاش ميشود حمايتهاي قانوني براي فعالان زحمتکش اين عرصه مطالبه شود و اين صندوق فرصتي براي يادآوري جايگاه واقعي هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي باشد.
111/
انتهای پیام/