وي تصريح کرد: از سال ۱۹۷۹ ميلادي که جمهوري خلق چين درهاي خود را به جهان خارج باز کرد، به سرعت در مسير توسعه گام نهاد به طوري که با تصويب قانون سرمايهگذاري خارجي با تضمين برگشت سود تا ميزان صد در درصد در سال ۱۹۸۶ ميلادي قراردادهاي بزرگ سرمايهگذاري ميان چين و ساير کشورها منعقد شد.
اين کارشناس صنايعدستي ادامه داد: با توجه به غلبه جامعه روستايي در چين استقرار صنايع مناسب روستا در غالب صنايع کوچک از اولويتهاي سياست توسعه اقتصادي چين بوده است.
«طاهري کيا» افزود: صنايعدستي چين با داشتن ريشههاي بسيار قوي در تاريخ کهن آن کشور از حدود ۳۰ سال پيش با نگرشي جديد و هماهنگ با توسعه گردشگري از رشد بالايي برخوردار شد.
وي با بيان اين که ساختار توليد صنايعدستي در چين داراي ويژگيهاي مختلفي است، گفت: واحدهاي توليدي به صورت کارگاههاي بزرگ و متمرکز دولتي فعاليت ميکنند که همراه با تقسيم کار و اعمال مديريت صنعتي است و همين خصوصيت موجب کنترل کيفيت توليدات در تمامي مراحل ساخت به بهترين شکل ممکن شده است.
اين کارشناس حوزه بازرگاني اضافه کرد: نيروي انساني شاغل در صنايعدستي چين جوان است ضمن اين که غالب محصولات توليدي جنبه تزييني داشته و با هدف صدور به خارج کشور توليد ميشود.
طاهري کيا با اشاره به اين که تنوع فوقالعاده طرحها و توليدات در رشتههاي مشخص يکي از مهمترين ويژگيهاي صنايعدستي چين است، اظهار داشت: بيشتر فعاليتهاي مربوط به توليد،فروش داخلي و صدور صنايعدستي به خارج توسط يک شرکت سراسري صورت ميگيرد.
وي تأکيد کرد: طبق آمار موجود ميزان صادرات سالانه صنايعدستي چين بيش از ۵ ميليارد دلار و ميزان فروش به گردشگراني که از اين کشور ديدن ميکنند به بيش از ۵۰۰ ميليون دلار ميرسد.
اين کارشناس صنايعدستي در گفتوگو با ميراث آريا خاطرنشان کرد: قاليبافي، ابريشمبافي، بامبوبافي، روکاري، صنايعدستي دريايي، حصيربافي، شيشهگري و نقاشي پشت شيشه، گليمبافي، سفال، سراميک و بدل چيني عمده رشتههاي صنايعدستي اين کشور است.
111/
انتهای پیام/