استحکام بخشي پل گرگر

«پرويز پورفرخي» در گفتگو با ميراث آريا(chtn) با اشاره به اينکه اين دال بتني مانع از برخورد آب‌هاي رودخانه به ديواره‌هاي پل گرگر مي‌شود خاطر نشان کرد: پس از اجراي اين دال بتني جريان آب رودخانه به سمت شرقي و غربي تقسيم شده و با بدنه پل تماس مستقيم ندارد.

اين مقام مسوول زمان اجراي اين پروژه را از خرداد ماه سال گذشته تا شهريور ماه سال جاري اعلام کرد و افزود: هزينه‌‌ صرف شده براي انجام اين پروژه مبلغي بالغ بر 7 ميليارد ريال است.

وي تصريح کرد: در آبان ماه سال جاري با ايجاد زمينه و طي تفاهم‌نامه‌اي بين پايگاه سازه‌هاي آبي شوشتر و گنجينه‌ملي آب ايران وابسته به وزارت نيرو و سازمان آب و برق خوزستان پل گرگر رسماً به گنجينه ملي آب ايران با نظارت پايگاه سازه‌هاي آبي شوشتر واگذار گرديد.

وي عمليات ياد شده را شامل ايجاد دال بتني با چندين حلقه ريشه شمع در عمق 7 الي 12 متر، بتن‌ريزي قسمت دال بتني و پيشاني ورودي مجموعه ديوار حائل و خاک‌ريزي لايه‌هاي ژئوگريد دانست.

به گزارش ميراث آريا مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان خوزستان با تأکيد بر اينکه تا قبل از واگذاري پل اقدامات مذکور براي طراحي و قابل تردد کردن پل گرگر و علاج‌بخشي ديواره‌ها توسط اداره کل انجام پذيرفته است، افزود: طي مکاتباتي که در تاريخ سيزدهم آذر ماه سال جاري بين مسوول گنجينه آب ايران و فرمانداري شوشتر انجام شد، مسوول سازه‌هاي آبي شوشتر از فرماندار درخواست کرده که به دليل خطرات احتمال، بدون هماهنگي و مجوز از گنجينه ملي، فرمانداري اجازه عبور و مرور را صادر نکند.

وي در پايان خاطر نشان کرد: در رابطه با پل تاريخي گرگر، فرماندار، گنجينه ملي آب ايران و پايگاه‌ سازه‌هاي آبي شوشتر و مسوولان محلي تصميم‌گيرنده هستند.
/110

انتهای پیام/

کد خبر 139009176