لزوم توجه به غذاهاي سنتي ايران در برنامه گردشگران

«شهرزاد رحيم‏نژاد»، با بيان اين مطلب به خبرنگار ميراث‏آريا(chtn) اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر تورهاي خارجي اغلب با چند غذاي تکراري چلوکباب و جوجه کباب پذيرايي مي‏شوند در حالي که کشور ما داراي تنوع بسياري در غذاهاي بومي و سنتي است.

وي با اشاره به شناسايي صدها نوع غذاي سنتي و بومي در ايران بيان کرد: هرکدام از استان و شهرستان‏هاي کشور ما داراي غذاهاي متنوع و متعددي هستند که نه تنها براي گردشگران خودشان بلکه براي گردشگران ساير استان‏ها و حتي تهران مي‏توانند مورد استفاده قرار گيرند.

اين راهنماي تور، غذاهاي سنتي را در تمام دنيا مورد توجه گردشگران خواند و افزود: اگرچه چلوکباب به عنوان يکي از غذاهاي شاخص ايراني در دنيا معرفي شده است، ولي بسياري از گردشگران علاقه‌مندند تا غذاهاي سنتي و بومي استان‏هاي مختلف کشور را نيز بچشند.

وي سرو غذاهاي محلي و بومي را براي گردشگران داخلي نيز مطلوب دانست و گفت: گردشگران داخلي هم وقتي به يک استان سفر مي‏کنند ترجيح مي‏دهند با غذاهاي بومي و سنتي آن‌ها پذيرايي شوند.

رحيم نژاد توجه به موضوع غذا در برگزاري تورها را يکي از راه‏هاي حفظ آن دانست و خاطر نشان کرد: تهيه يک غذاي سنتي و بومي، جزئي از يک فرهنگ بوده و استفاده از اين غذاها در واقع حفظ فرهنگ يک منطقه است.
120 /

انتهای پیام/

کد خبر 1390091913