وي با اشاره به شناسايي صدها نوع غذاي سنتي و بومي در ايران بيان کرد: هرکدام از استان و شهرستانهاي کشور ما داراي غذاهاي متنوع و متعددي هستند که نه تنها براي گردشگران خودشان بلکه براي گردشگران ساير استانها و حتي تهران ميتوانند مورد استفاده قرار گيرند.
اين راهنماي تور، غذاهاي سنتي را در تمام دنيا مورد توجه گردشگران خواند و افزود: اگرچه چلوکباب به عنوان يکي از غذاهاي شاخص ايراني در دنيا معرفي شده است، ولي بسياري از گردشگران علاقهمندند تا غذاهاي سنتي و بومي استانهاي مختلف کشور را نيز بچشند.
وي سرو غذاهاي محلي و بومي را براي گردشگران داخلي نيز مطلوب دانست و گفت: گردشگران داخلي هم وقتي به يک استان سفر ميکنند ترجيح ميدهند با غذاهاي بومي و سنتي آنها پذيرايي شوند.
رحيم نژاد توجه به موضوع غذا در برگزاري تورها را يکي از راههاي حفظ آن دانست و خاطر نشان کرد: تهيه يک غذاي سنتي و بومي، جزئي از يک فرهنگ بوده و استفاده از اين غذاها در واقع حفظ فرهنگ يک منطقه است.
120 /
انتهای پیام/