«حسين بختياري» با اشاره به اين که پيش از اين با اختصاص نزديک به 400 مرکز فرهنگي و بناي تاريخي به بازارچههاي صنايعدستي فرصتهايي براي معرفي و عرضه توليدات هنرمندان به وجود آمده است، اظهار داشت: با توجه به فصلي بودن گردشگري و قرار گرفتن اين بازارچهها در مراکزي که تنها گردشگران به آنها مراجعه ميکنند، نياز به راهاندازي مراکز جديد احساس ميشود.
وي ادامه داد: هنرمندان و توليدکنندگان صنايعدستي خود نميتوانند توسعه دهنده بازار فروش محصولاتشان باشند، بنابراين بايد فرصتهاي ديگري براي آنها فراهم کرد.
نماينده هيات موسس مجمع ملي هنرمندان صنايعدستي افزود: معمولا در طول روز گروههاي مختلف مردم به مراکز اقتصادي مراجعه ميکنند، بر همين اساس راهاندازي مجتمعهاي صنايعدستي در اين مراکز تاثيرات مثبتي خواهد داشت.
بختياري افزود: با پذيرفته شدن اين پيشنهاد و حمايتهاي لازم در تهران اين طرح به صورت پايلوت اجرايي خواهد شد.
وي با بيان اين که در طرح مذکور هنرمندان مشاغل خانگي و فعالان کارگاههاي سنتي کوچک گروه هدف اصلي خواهند بود، گفت: تعامل با ارگانهايي همچون شهرداري به منظور اختصاص فضاي مورد نياز براي راهاندازي مجتمعهاي فروش صنايعدستي ايجاد و پيشنهاد مورد نظر مطرح شده است.
نماينده هيات موسس مجمع ملي هنرمندان صنايعدستي در ادامه به ميراث آريا اظهار داشت: مجمع ملي هنرمندان صنايعدستي با هدف حمايت از فعالان اين عرصه که به صورت مستقل و يا در قالب تشکلهاي مردم نهاد فعاليت ميکنند، آغاز به کار کرده است.
111/
انتهای پیام/