«بهروز ندايي» بازار اصلي هدف منطقه را محلي دانست و گفت: اين منطقه در تمام فصول سال پذيراي گردشگران است و با ايجاد زيرساختهاي گردشگري ميتوان تعداد گردشگران ورودي به اردبيل را افزايش داد.
ندايي از تاسيسات زيربنايي، اقامتي و پذيرايي، تفريحي و ورزشي و تاسيسات خدماتي به عنوان امکانات قابل اجرا در اين منطقه نام برد و اظهار داشت: از جمله اين تاسيسات ميتوان به تاسيسات اقامتي، کمپينگ گردشگري، رستوران، سالن همايش، بازارچه صنايعدستي و امکانات ورزشي اشاره کرد.
وي با بيان اين که در برنامه زمانبندي بهرهبرداري از اين منطقه 3 اولويت کوتاهمدت، ميانمدت و بلندمدت تعريف شده است، اظهار کرد: سرمايهگذاري مورد نياز براي اين منطقه نمونه گردشگري 80 ميليارد ريال برآورد شده است.
ندايي دسترسي نسبتا مناسب از طريق راه اصلي اسالم به خلخال، فضاي بکر و طبيعي، چشماندازهاي زيباي کوهستاني با درختان سرسبز، آب و هواي ييلاقي، وجود جلوههايي از زندگي روستايي در منطقه و زيارتگاه امامزاده عبدالله کلور را از قابليتها و فرصتهاي اين منطقه دانست.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان اردبيل مالکيت اراضي اين منطقه را در اختيار شهرداري خواند و گفت: امکان تامين زيرساختها همچون آب، برق، تلفن، گاز و راه در اين منطقه فراهم است.
/115
انتهای پیام/