يکي از راهکارهاي پيشرفت در اين بخش راهاندازي جشنوارههاي کشاورزي است که ميتوان با تبليغات مناسب در خصوص آنها اطلاعرساني کرد؛ اين جشنوارهها ميتواند در زمانهايي خاص همچون فصل کاشت و برداشت محصولات، زمان صيد ماهي، موسم گلابگيري و فروش و توزيع محصولات کشاورزي در اقصي نقاط کشور برپا شود.
براي پيشرفت گردشگري کشاورزي تنها نميتوان از سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري انتظار داشت بلکه با سرمايهگذاري بخشهاي خصوصي و همکاري فرمانداري شهرهاي مختلف و جهاد کشاورزي ميتوان به راهاندازي تورهاي گردشگري کشاورزي به صورت منسجم اميد بست.
به گزارش ميراثآريا، براي اينکه نگراني درباره تخريب زمينهاي کشاورزي بر اثر حضور مداوم گردشگران نيز پيش نيايد با ايجاد راهي براي هدايت گردشگران ميتوان اين نگراني را برطرف کرد.
گفتني است، ميتوان با توليد محصولات مختلف کشاورزي و فرآوري آن با استفاده از شيوههاي سنتي و صنعتي متناسب با ذائقههاي مختلف مردم به ويژه گردشگران زمينه را براي ورود، حضور و اقامت گردشگران در مناطق روستايي و عشايري فراهم کرد تا از اين طريق ضمن افزايش ارزش افزوده محصولات کشاورزي زمينههاي ايجاد اشتغال پايدار روستايي و کشاورزي با ايجاد درآمد براي روستاييان و کشاورزان فراهم شود.
/117
انتهای پیام/