وي با اشاره به اين که 4 سال پيش مجموع هنرمندان حکاکي روي نقره و جواهرآلات سنتي در سطح استان 30 نفر بود، اظهار داشت: براساس همين نيازسنجيها در حال حاضر 4 هزار نفر در تبريز و ساير شهرستانهاي استان به فعاليت در اين رشتهها مشغولند.
مديرکل ميراثفرهنگي اين استان تصريح کرد: اشتغال ايجاد شده در اين رشتهها، مقابلهاي با بيکاري است با اين که روند فعلي نشان از وجود بازار مساعد براي توليدات اين هنرمندان دارد.
محمدي افزود: رغبت جوانان آذربايجان شرقي به فعاليت در اين 2 رشته بسيار زياد است و آنها مايلند عمده وقت و سرمايه خود را صرف اين رشتهها کنند.
اين مقام مسوول با بيان اين که همچنين فعاليت مشابهي نيز در مورد رشتههاي کاشي معرق و منبت چوب انجام شده است، گفت: با اين که کاشي معرق از رشتههاي بومي استان نيست اما رغبت هنرجويان براي آموزش رو به افزايش است.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري اين استان در ادامه اظهار داشت: به منظور توليد بهتر و با کيفيت بالاتر، توسط بخش خصوصي کورههاي بزرگ پخت کاشي معرق راهاندازي شده است.
محمدي در گفتوگو با ميراث آريا خاطرنشان کرد: تمرکز روي رشتههاي خاص صنايعدستي که از تقاضاي کافي برخوردارند از منسوخ شدن و فراموشي حتمي آنها نيز جلوگيري ميکند.
111/
انتهای پیام/