وي با تاکيد بر تاثير توانمنديهاي بخش صنايعدستي در توسعه هرچه بيشتر بخش گردشگري گيلان بيان داشت: در اين زمينه حمايت از هنرمندان گيلاني با هدف توسعه اين بخش همواره از اهميت ويژهاي برخوردار بوده است.
مديرکل ميراثفرهنگي اين استان در ادامه با اشاره به مشکلات هنرمندان در عرضه محصولاتشان، اظهار داشت: بايد تلاش شود تا با ايجاد بسترهاي بسيار مناسب، هنرمندان گيلان بتوانند آثار هنري خود را به بازار عرضه کنند و درآمد مناسب و پايداري اقتصادي داشته باشند.
عزيزي اضافه کرد: بايد روند حمايتها از هنرمندان گيلان تا جايي پيش رود که زمينه صادرات صنايعدستي به نقاط مختلف توسط هنرمندان اين خطه مهيا شود.
مديرکل ميراثفرهنگي گيلان افزود: همچنين ايجاد بازارچههاي صنايعدستي در شهرهاي مختلف استان براي عرضه محصولات هنرمندان منطقه، نقش بسزايي در تنوع و توليد آثار هنري آنان دارد.
وي همچنين بر تشکيل چنين کارگروههايي با رويکرد حمايت از هنرمندان تاکيد کرد و يادآور شد: اين اقدام يکي از برنامههاي مهم دولت است که در آن توسعه صنايع بومي و مسائل و مشکلات آنان مورد بررسي قرار ميگيرد.
به گزارش ميراث آريا در جلسه کارگروه گردشگري شهرستانهاي گيلان، علاوه بر مسوولان و معاونان ميراثفرهنگي، جمعي از نمايندگان فرمانداريهاي استان، مسوولان ادارات و نهادهاي شهرستان آستانه اشرفيه حضور داشتند.
شهرستان آستانه اشرفيه با داشتن دو بخش مرکزي و بندرکياشهر داراي 107 روستا و بيش از 108 هزار نفر جمعيت است و در شرق گيلان واقع شده است.
/111
انتهای پیام/