منتقدان دولت انگليس معتقدند اين گونه آمارها از سوي سازمانهاي معتبر گردشگري موجي بزرگ عليه نخست وزير اين کشور که المپيک را سکويي براي رونق گردشگري انگليس در نظر گرفته بود، به راه خواهد انداخت.
از سويي ديگر تجربه نگرانکننده ديگر ميزبانان المپيک همچون آتن، آتلانتا و چين در جذب گردشگر و تداوم دامنه آثار منفي المپيک در اين شهرها براي چند سال فعالان صنعت گردشگري لندن را نسبت به آينده گردشگري در انگليس بيش از پيش نگران کرده است.
با وجود اين سياستمداران انگليسي همچنان بر عقيده خود مبني بر مثبت بودن نتايج حاصله از ميزباني المپيک بر آينده گردشگري اين کشور پافشاري کرده و به همين منظور بودجهاي يکصد ميليون پوندي را براي بازاريابي و جذب گردشگر در يک دوره زماني 4 ساله در نظر گرفتهاند.
به گزارش ميراث آريا، برخي کارشناسان معتقدند، گردشگري انگلستان در سال آينده تنها قرباني نخواهد بود زيرا بحران مالي در جهان اين شرايط را براي اکثر کشورها به وجود خواهد آورد.
با توجه به هشدارهاي ارائه شده، تحليلگران صنعت گردشگري، سال 2012 را قابل پيشبيني ارزيابي کردهاند. براي مثال ميتوان به تحليل سايت آکسفورد اکونوميکز در 4 سال گذشته اشاره کرد که 322 هزار گردشگر را براي بازيهاي لندن پيشبيني کرده بود اما اين آمار در سال جديد به 294 هزار نفر کاهش پيدا کرد.
از سويي ديگر اين احتمال وجود دارد که اعتراض هنديها به انگلستان در خصوص تراژدي گازهاي شيميايي شرکتهاي انگليسي در اين کشور، به بايکوت کامل بازيها از سوي هند بيانجامد که در آن صورت المپيک بخش قابل توجهي از تماشاگران خود را از دست خواهد داد.
/109
انتهای پیام/