صنعت گردشگري سنگ بناي توسعه کشور است

به گزارش ميراث آريا (chtn)، دکتر «روح الله احمد زاده» با بيان اين مطلب در جمع تعدادي از مديران و فرهيختگان استان مازندران افزود: تقويت زيرساخت هاي گردشگري، جذب و رشد توريسم داخلي و خارجي را به دنبال دارد و سهم بسزايي را در اشتغال زايي ايفا مي کند.

در اين جلسه که در مجتمع تازه تاسيس تفريحي توريستي ماز قائم شهر برگزار شد، دکتر احمدزاده با اشاره به ظرفيت ها و قابليت هاي فراوان ايران در حوزه گردشگري اظهار داشت: برخي از توريست ها شن زارهاي لم يزرع و برهوت بعضي از کشورها را به عنوان هدف و مقصد سفر خود انتخاب مي کنند، در حالي که در ايران جاذبه هاي گردشگري فراواني وجود دارد که نظير آن در هيچ کجاي دنيا ديده نمي شود.

وي اضافه کرد به عنوان مثال قديمي ترين جنگل هاي دنيا را در ايران مي توان يافت که 98 درصد اين جنگل ها در ايران و تنها 2 درصد آن در ساير کشورهاي دنيا واقع شده است.

دکتر احمدزاده يادآور شد: قابليت هاي گردشگري ايران تنها به جنگل، کوه و آبشار ختم نمي شود بلکه اين اماکن زيبا و ديدني با ميراث فرهنگي و کهن ايران زمين و تمدن يک ملت بزرگ پيوند خورده است.

وي با اشاره به يافته هاي جديد کاوشگران در بافت تاريخي تمدن جيرفت خاطر نشان کرد: اين يافته ها نشان مي دهد که خط و کتابت از ايران آغاز شده و کشور پهناور ايران در پنج هزار سال پيش صاحب تمدني بود که پيش از تمدن سومريان شکل گرفته است.

معاون رئيس جمهور با اشاره به پيشرفت هاي ايران در حوزه تمدني و ميراث فرهنگي بعد از ورود اسلام نيز افزود: با ورود اسلام به ايران تمدن و ميراث فرهنگي اين کشور پهناور نيز رشد قابل قبولي يافت و تقويت شد.

رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع دستي وگردشگري در ادامه با تاکيد بر استفاده از تمامي ظرفيت ها در خصوص رشد و جذب گردشگر داخلي و خارجي گفت: جاذبه هاي طبيعي و تاريخي در کنار تمدن غني ايران مي تواند به رشد و جذب هر چه بيشتر گردشگران داخلي و خارجي کمک کند.

وي خاطر نشان کرد: با توجه به قابليت هاي فراوان ايران در حوزه گردشگري بايد بتوانيم به درآمد مناسبي از محل ورود گردشگران خارجي دست يابيم.

دکتر احمدزاده در بخش ديگري از صحبت هاي خود با تاکيد بر رفع موانع پيش روي سرمايه گذاري در حوزه گردشگري افزود: بايد سرمايه گذار واقعي را شناسايي و از آن به طور جدي حمايت کرد.

معاون رئيس جمهور يادآور شد: يکي از بهترين راهکارهاي حمايت از سرمايه گذاران در کنار ارائه تسهيلات ارزان قيمت و يارانه اي، تسهيل و تسريع بروکراسي اداري است.

رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع دستي وگردشگري همچنين به صنايع دستي مازندران نيز اشاره کرد و يادآور شد: صنايع دستي در اين استان از تنوع خاصي برخوردار است و از آنجاييکه توجه به صنايع دستي اشتغالزايي و درآمدزايي را به دنبال دارد مي توان با تشکيل تعاوني هاي صنايع دستي، از اين فرصت بسيار ارزشمند نهايت بهره را برد.

وي خاطر نشان کرد: در کنار جاذبه هاي گردشگري بايد نمايشگاه صنايع دستي نيز برگزار شود و با ايجاد پيوند بين صنايع دستي و گردشگري، گردشگران داخلي و خارجي را در کنار بازديد از جاذبه هاي گردشگري با صنايع دستي ايران نيز آشنا کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1390092874