وي در پاسخ به سوال يکي از سرمايهگذاران صنعت هتلداري مبني بر زمان اجرايي شدن اعطاي بستههاي حمايتي در راستاي هدفمندي يارانهها به مراکز اقامتي گفت: بسته پيشنهادي ما در اين خصوص به سازمان حمايت از مصرفکننده ارسال شده و اميدواريم در آيندهاي نزديک اجرايي شود.
وي افزود: پيشنهاد ما به هتلداران و دستاندرکاران صنعت هتلداري اين است که براي مرتفع کردن هزينهها به بستههاي سفرهاي ارزان قيمت فکر کنند.
شريفي اظهار داشت: بايد فرهنگسازي و تمرکز ما روي رونق سفرهاي ارزانقيمت در کشور باشد به طوري که مردم به اقامت در هتل عادت کرده و آن را يک کالاي لوکس تلقي نکرده و جزيي از سفر بدانند.
وي همچنين در خصوص ساماندهي زائرسراهاي دولتي نيز گفت: در تلاش هستيم با استفاده از ظرفيتهاي موجود در قانون بتوانيم بر فعاليت زائرسراهاي دولتي نظارت بيشتري داشته باشيم.
در ادامه شريفي با اشاره به صدور مجوزهاي بند(ب) که در گذشته به استانها تفويض اختيار شده بود، اظهار داشت: با بررسيهايي که صورت گرفت، مشخص شد در برخي استانها مجوزهاي فعاليت دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري بدون کمترين ضابطه صادر شده که بيشترين مشکلات و معضلات نيز از سوي آنان ايجاد شده بود.
وي ادامه داد: بر همين اساس و به دليل متمرکز شدن سيستم از اين پس مجوز بند (ب) دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري با رعايت کامل ضوابط در تهران صادر خواهد شد.
شريفي در خصوص بحث گردشگري سلامت نيز گفت: توسعه گردشگري سلامت نيز از اولويتهاي اين سازمان است و کميته گردشگري سلامت را در درون معاونت گردشگري تشکيل دادهايم و پيگير تغيير آييننامه گردشگري سلامت با همکاري وزارت بهداشت هستيم.
در ادامه نيز «رجايي»، مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خراسانرضوي با اشاره به پتانسيل موجود در بخش گردشگري به منظور ارزآوري و توسعه اشتغال گفت: ما به عنوان بخش دولتي در کنار بخش خصوصي حرکت کرده و خواستار تسهيل امور اين صنعت هستيم؛ همچنين آمادگي کامل خود را در خصوص برگزاري همايش توسعه گردشگري با نگاه بررسي مشکلات و راهکارهاي اين صنعت اعلام کرد.
/115
انتهای پیام/