وي با اشاره به اين که در کارگروه مذکور به بررسي مشکلات توليد و صادرات سفال و سراميک لالجين پرداخته شد، افزود: گزارش کاملي در خصوص افزايش هزينههاي توليد، قيمت تمام شده، حمل و نقل و کاهش صادرات سفال و سراميک لالجين در کارگروه اقتصاد و توليد ارائه شد.
سرپرست معاونت صنايعدستي استان همدان تصريح کرد: افزايش هزينههاي حمل و نقل بر بازار فروش سفال و سراميک لالجين در سال جاري تاثير گذاشته است.
وي يادآور شد: نبود بستههاي حمايتي در بخش صنايعدستي مشکلات هنرمندان اين شهر را دو چندان کرده است.
معاون برنامهريزي استانداري همدان در کارگروه اقتصاد و توليد خواستار تدوين نقشه راه مشخص براي توسعه صادرات سفال و سراميک لالجين شد و ادامه داد: مطالعات تدوين اين نقشه کاربردي بايد توسط مشاور تهيه شود.
«عليحيدر نوري» اظهار داشت: ما نميتوانيم مشکلات اقتصادي حاکم بر جهان را ناديده بگيريم و بايد به دنبال کشف راهکارهاي مناسب براي پشت سرگذاشتن اين موانع و مشکلات باشيم.
وي بستن مرزها را براي جلوگيري از ورود کالاهاي خارجي ناممکن دانست و خاطرنشان کرد: هنرمندان لالجيني بايد کالاهايي توليد کنند که قدرت رقابت در دنياي کنوني را داشته باشند.
به گزارش ميراث آريا معاون برنامهريزي استانداري همدان خاطرنشان کرد: تحول و نوآوري است که بازار فروش صنايعدستي کشور را رونق ميبخشد.
وي همچنين خواستار توجه بيشتر به فعال کردن خوشه صادراتگراي لالجين شد و گفت: پارک علم و فناوري اين استان نيز بايد در راستاي اجراي پروژههاي پژوهشي ياريگر هنرمندان لالجيني باشد.
112/
انتهای پیام/