وي به جاذبههاي گردشگري استان اشاره کرد و گفت: استان کرمان به دليل برخورداري از ظرفيتهاي معدني، کشاورزي و گردشگري، در سطح کشور حائز رتبه است.
اين مقام مسوول در اتاق بازرگاني استان کرمان با بيان اين که کرمان بهشت معادن ايران و خاورميانه است، خاطرنشان کرد: وجود 40 گونه مواد معدني همچون سنگ آهن، سنگ مس و سنگهاي تزييني دليلي بر اين ادعاست.
علوي اظهار داشت: در حال حاضر 2 منطقه اقتصادي بم و سيرجان که از جاذبههاي استان به شمار ميروند به دليل عدم اجراي بستههاي حمايتي هدفمندي يارانهها با مشکلات بسياري مواجه شدهاند و اين در حالي است که اقدامات مطالعاتي 2 منطقه اقتصادي در شهرستانهاي رفسنجان و جيرفت انجام شده است و در مرحله واگذاري زمين قرار دارد.
به گزارش ميراثآريا، رئيس کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني کرمان با اشاره به حوزه کشاورزي يادآور شد: کرمان داراي يکچهارم باغات کشور اعم از پسته، خرما و مرکبات است که به نوعي موجب رونق گردشگري کشاورزي و جذب گردشگران علاقهمند به اين حوزه ميشود.
وي با بيان اين که ارتفاعات جوپار و جبالبارز سالانه گروههاي مختلف کوهنوردي را به استان جذب ميکند، گفت: معادن استان و مناطق کوهستاني و کويري زمينهاي مناسب براي جذب گروههاي دانشجويي، طبيعتگردان و آژانسهاي مسافرتي است.
/117
انتهای پیام/