وي با تاکيد بر اين که هر انساني براي تداوم شغلش نياز به حمايت دارد، گفت: بيمه ميتواند فرد را از لحاظ حمايت درماني در زمان اشتغال و اميد به آينده در زمان بازنشستگي تامين کند.
فرهنگي حفظ صنايعدستي را از مهمترين نيازهاي جامعه عنوان کرد و گفت: هنرهاي دستي کشور پشتوانه تاريخي و فرهنگي مناطق مختلف ايران هستند که خوشبختانه با حمايت سازمان ميراثفرهنگي، شاغلان اين حوزه تشويق شده و براي ادامه فعاليت در اين عرصه مصممتر شدهاند.
عضو هيات رئيسه مجلس با ستودن عملکرد سازمان ميراثفرهنگي در ايجاد اشتغال براي بيش از 7 هزار هنرمند قلمزني نقره تاکيد کرد: صنايعدستي اهميت فراواني در اشتغالزايي و جذب توريست در کشور دارد و در معرفي فرهنگ و تمدن ايراني نيز مهم و تاثيرگذار است.
وي با اشاره به روند تصويب قانون بيمه هنرمندان صنايعدستي گفت: ابتدا اين طرح براي قاليبافان و بافندگان فرش تنظيم شده بود که با پيشنهاد و توجه برخي همکاران در مجلس و مراجعه اعضاي اتحاديه صنايعدستي وقت، بلافاصله تغييرات لازم در عنوان و متن طرح ايجاد و شاغلان صنايعدستي نيز به مشمولان اين قانون اضافه شدند.
اين نماينده مجلس تصريح کرد: خوشبختانه اين طرح با همين عنوان جامع به مجلس رفت و از سوي نمايندگان مورد استقبال قرار گرفت.
به گزارش ميراث آريا فرهنگي خاطرنشان کرد: خوشبختانه اين قانون اکنون در مراحل اجرايي قرار داشته و در بسياري از مناطق پروندههاي بيمه نيز تشکيل شده است.
111/
انتهای پیام/