«منصور ابراهيمي» ادامه داد: از مدتها قبل سفر براي درمان به کشورهاي داراي جاذبههاي طبيعي و تاريخي که به عنوان توريسمدرماني مطرح بوده است، به طوريکه برخي کشورها با ايجاد امکانات درماني در نزديکي جاذبههاي طبيعي و تاريخي خود در راستاي توسعه اين شاخه از گردشگري اقدام کردهاند.
وي با بيان اين که توسعه امکانات درماني با هدف جذب گردشگر به درآمدزايي بسياري از کشورها کمک کرده است، افزود: اين رقابت هماکنون ميان کشورهاي درحال توسعه و کشورهاي توسعهيافته وجود دارد.
ابراهيمي با اشاره به رونق گردشگري سلامت در بسياري از کشورهاي در حال توسعه گفت: اين امر کشورهاي توسعهيافته را نيز بر آن داشته است تا سهم خود را از اين بازار به هر شکل ممکن به دست آورند.
وي به رونق گردشگري سلامت در کشورهاي حوزه آسيا اشاره کرد و افزود: بحران مالي آسيا موجب شد تا دولتها به دنبال کسب منابع درآمدي جديد باشند و از اينرو آزادسازي تجارت در حوزه خدمات سلامت به عنوان يکي از مهمترين راهکارها انتخاب شده است.
ابراهيمي با بيان اين که در برخي از کشورها نيز برخورداري از ظرفيتهاي گردشگري موجب رونق گردشگري سلامت شده است، گفت: وجود جاذبههاي طبيعي و تاريخي در کنار بازاريابي و تبليغات گسترده اين کشورها براي ارائه خدمات پزشکي بر جذابيت اين جاذبهها افزوده است.
/115
انتهای پیام/