وي با بيان اين مطلب در تشريح مصوبه ياد شده، گفت: موضوع اين مصوبه که از مصوبات دور اول سفر استاني هيات دولت به ايلام به شمار ميرود مربوط به همکاري و مشارکت دفاتر خدمات گردشگري ايلام در خصوص اعزام زائران عتبات عاليات بود که بنا به دلايلي تاکنون اجرايي نشده بود.
وي اظهار داشت: دليل اجرايي نشدن مصوبه مذکور اين بود که با سازمان حج و زيارت به يک جمعبندي قابل قبولي نرسيده بوديم که خوشبختانه در چهارمين سفر استاني هيات دولت به ايلام در کارگروه اشتغال استان اين مصوبه رفع مانع شد.
وي خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه کارگروه اشتغال، سازمان حج و زيارت موظف به ارائه مجوز «بند پ» به آژانسهاي داراي مجوز «بند ب» در استان ايلام شد و بر اين اساس آژانسهاي خدمات مسافرتي ايلام ميتوانند در خصوص اعزام زائران عتبات عاليات از مرز مهران مشارکت داشته باشند.
اسکندري يادآور شد: اجرايي شدن اين مصوبه علاوه بر اين که ميتواند به رونق گردشگري استان کمک کند، سهم بسزايي در کاهش آمار بيکاري در ايلام نيز خواهد داشت.
وي اضافه کرد: در حال حاضر سالانه بين 400 تا 500 هزار نفر براي زيارت عتبات عاليات به استان ايلام وارد ميشوند و به همان ميزان نيز اتباع کشور عراق از طريق مرز مهران وارد کشورمان ميشوند.
به گزارش ميراث آريا، اسکندري افزود: با رفع موانع پيش روي اين مصوبه و با توجه به ورود و خروج سالانه يک ميليون زائر و مسافر از مرز مهران ميتوان در آينده به رونق گردشگري ايلام تا حد زيادي اميدوار بود.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ايلام يادآور شد: استان ايلام به دليل جاذبههاي گردشگري فراوان به «عروس زاگرس» معروف است و با توجه به قرار گرفتن اين استان در مسير راه زائران عتبات عاليات ميتوان از قابليتهاي گردشگري اين استان استفاده بالقوه کرد.
/108
انتهای پیام/