جذب گردشگر به همدان با رونق طبيعت‌ درماني

«اسدالله بيات» در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، با تاکيد بر اين مهم تصريح کرد: طبيعت‌درماني نظام درماني است که با کمک درمان‌هاي طبيعي و نيروي شفابخش طبيعت به درمان بيماري‌ها مي‌پردازد؛ از آن‌جا که اين قابليت در طبيعت استان همدان وجود دارد انتظار مي‌رود اين استان بتواند در جذب گردشگران سلامت نقش بسزايي را ايفا کند.

وي با بيان اين که بخش عظيمي از طب گياهي قديم ايران وابسته به گياهان دارويي همدان بوده است، اظهار داشت: در سال‌هاي گذشته راسته‌اي در بازار همدان وجود داشت که محل فعاليت عطاران و پزشکان طب گياهي بود که به درمان بيماران مي‌پرداختند.

بيات ادامه داد: متاسفانه با آغاز علم پزشکي نوين، طبابت سنتي و به تبع آن گياهان دارويي در کشور به فراموشي سپرده شد، اين در حالي است که دنياي غرب با توجه به خواص داروهاي گياهي به عنوان درمان مکمل، رويکردي نوين به اين امکان طبيعي پزشکي دارند.

وي تصريح کرد: اگرچه طبابت گياهي در همدان به رونق گذشته نيست، اما تعدد عطاري‌ها نشانگر اعتماد مردم به گياهان دارويي است به طوري‌که بيش از ‪۳۰ عطاري که در آن‌ها انواع گياهان دارويي به فروش مي‌رسد در شهر همدان به ويژه در محلات و معابري در حوالي ميدان آرامگاه «بوعلي سينا» فعاليت دارند.

مديرکل ميراث ‌فرهنگي همدان خاطرنشان کرد: استان همدان از لحاظ آب و هوا، موقعيت جغرافيايي و زمينه رشد گياهان دارويي از بهترين مناطق کشور محسوب مي‌شود و در گذشته نيز منبع توليد و مصرف گياهان دارويي بوده است.

وي افزود: همدان از مراتع و عرصه‌هاي منابع طبيعي با انواع گونه‌هاي گياهي برخوردار است که فعالان گردشگري استان در صورت تلاش براي معرفي منابع موجود قادر خواهند بود تعداد زيادي از گردشگران سلامت را به استان جذب کنند.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1390101316