«فريدون محمدي» هماهنگي و مساعدت ساير ارگانها را در موفقيت صنعت گردشگري مهم دانست و افزود: گردشگري يک صنعت فرابخشي است و نياز به هماهنگي نهادهاي مختلف از جمله وزارت امور خارجه، وزارت ورزش و جوانان، سازمان حفاظت محيط زيست، مجلس شوراي اسلامي و ... دارد، به گونه اي که در بسياري از کشورهاي توسعه يافته گردشگري تحت نظارت چند ارگان اداره ميشود.
وي تدوين برنامههاي جامع گردشگري استانها را از اقدامات دولت براي رسيدن به اهداف سند چشمانداز 20 ساله کشور در حوزه گردشگري خواند و بيان کرد: بر اساس طرحهاي جامع گردشگري، ظرفيتهاي هر استان شناسايي و پرورش پيدا ميکنند؛ به عنوان مثال يک استان در حوزه اکوتوريسم، يک استان در حوزه گردشگري سلامت، يک استان در حوزه صنايعدستي و يا يک استان مجموعهاي از اين حوزهها را براي جذب گردشگران دنبال ميکند.
معاون گردشگري ادارهکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تهران، درباره ظرفيتهاي گردشگري اين استان نيز گفت: گردشگري استان تهران به دليل وجود پايتخت از اولويت و اهميت ويژهاي برخوردار است، زيرا شهر تهران از شهرهاي تاريخي کشور محسوب ميشود.
وي با اشاره به وجود امکانات متعدد پذيرايي و خدماتي به گردشگران در تهران تصريح کرد: در جاي جاي تهران ابنيه تاريخي، موزه و کاخ موزههاي زيبا و متعدد، بقاع متبرکه، اماکن مذهبي ساير اديان، تفرجگاههاي خوش آب و هوا و ... وجود دارند که ميتواند به هر نوع سليقهاي پاسخ مناسب ارائه کند.
محمدي خاطرنشان کرد: علاوه بر اين که تهران از استانهاي چهارفصل کشور محسوب ميشود، تهران در زمينه آب و هوا داراي تنوع است به طوريکه در شمال آن آب و هوا ييلاقي و جنوب آن گرم و خشک است و يک گردشگر ميتواند در سفر يک ساعته 2 نوع آب و هواي متفاوت را تجربه کند.
120
انتهای پیام/