اين مقام مسوول افزود: در حال حاضر هتل «نويزر» با منظره قله شاه البرز و کاشانههاي گردشگري تنها محل اقامت مسافران در اين منطقهاند که اين ميزان پاسخگوي نياز آنها نيست.
وي درباره موقعيت مکاني روستاي گرمارود گفت: روستاي گرمارود يا «گرماب رود»، از شمال به قلعه «نويذر»، منطقه «زرسک» و «گچ لات» و از جنوب به گردنههاى «اوانک»، از شرق به گردنه «نرم» و کوههاى «اواتر» و از غرب به قريه «کلان» محدود مىشود.
اين مقام مسوول گردشگري درباره جاذبههاي گردشگري روستاي گرمارود بيان کرد: آبشار گرمارود با ارتفاع حدود 150 متر از ديدنيهاي روستاي هدف گردشگري گرمارود است و پرش آب آن در فصل بهار ديدني است.
محمدي بخشي از اين آبشار را پلهگونه و موجب تشکيل آبشارهاي ديگر خواند و افزود: اين آبشار بين دو دهنه از صخرههاي سخت قرار گرفته است و از نقاط متعدد به شکل زيبايي ديده ميشود.
وي وجود آبهاي معدني را از ديگر ظرفيتهاي مهم روستاي هدف گردشگري گرمارود عنوان کرد و گفت: آب معدني گرمارود با نام «گرآب» يا «گراو»، در چند کيلومتري محله گرمارود قرار دارد و از شهرت خاصي برخوردار است بهگونهاي که برخي وجود آبهاى معدنى گرم و سرد در دامنه کوهها و پيوستن آن به رود گرمارود را از مهمترين علل نامگذاري اين روستا مىدانند.
معاون گردشگري اداره ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قزوين، روستاي هدف گردشگري گرمارود را يکي از گذرگاهها و راههاي مالرو قديم قزوين به مازندران دانست و گفت: جاده جديد قزوين به تنکابن به همين منظور از اين منطقه ميگذرد و در آيندهاي نزديک به بهرهبرداري خواهد رسيد و اميد است که موجبات رشد و توسعه گردشگري اين منطقه فراهم شود.
/120
انتهای پیام/