بنابر اين گزارش، فصل دوم اين عمليات که در سال 1387 به انجام رسيد، منجر به شناسايي دو فضاي دستکند جديد شد.
همچنين در فصل سوم کاوش در سال 1389، 7 فضاي جديد و راهروهايي که به سمت کارگاه يک و دو امتداد دارند شناسايي و پاکسازي شدند.
اين گزارش ميافزايد: در جنوب شرق کارگاه کاوش نيز بخشي از راهرو ارتباطي در اثر اقدام عمراني مسجد جامع شناسايي شده بود که کاوش و پاکسازي و پيگردي آن انجام شد.
همچنين دو اتاق در اين فصل کاوش شناسايي شد اما به دليل برخورد با فاضلاب ادامه فعاليت در اين بخش متوقف شد.
در ادامه فصل سوم کاوش، در غرب مجموعه شهر زيرزميني و به فاصله حدود 200 متري در محوطه حيات يکي از شهروندان، در حفاري صورت گرفته به منظور ايجاد چاه فاضلاب، کارشناسان به کانالي برخورد کردند و براي روشن شدن وضعيت اين مکان چند روزي به پيگردي و کاوش در اين محوطه پرداختند.
در اين فصل کاوش و پيگردي ادامه يافت که منجر به شناسايي دو فضاي جديد شد. اين بخش در مرکز خيابان اصلي مقابل مخابرات قرار دارد و به دليل اين که در گذشته سقف آن در اثر اقدامات عمراني از بين رفته بود، کار در حد شناسايي فضاها متوقف شد.
يادآور ميشود در اين فصل اقدامات بسيار گستردهاي در خصوص مرمت و حفاظت اضطراري کارگاههاي دو و پنج انجام شد. از جمله اين اقدامات آهنکشي و اجراي سقفهاي گنبدي با تاييد شوراي فني استان در قسمتهايي بود که در گذشته سقف آنها از بين رفته بود و در زير سطح خيابان اصلي قرار داشتند. در نتيجه اين اقدام، علاوه بر رفع خطر و سهولت در تداوم فعاليت نيروهاي پروژه و توقف روند ريزش و تخريب، مشکل آمد و شد شهروندان نيز به طور موقت برطرف شد.
/119
انتهای پیام/