سرپرست معاونت صنايع دستي اين استان افزود: از ابتداي سال جاري 2 هزار و 360 هنرجو در استان در 13 رشته بومي و رايج صنايع دستي از جمله گليمبافي، نواربافي، ابريشمبافي، سرمهدوزي، سفالگري و معرق چوب آموزش ديدهاند.
وي با بيان اين که تعداد رشتههاي آموزشي در مقايسه با سال گذشته بيشتر شده است، اظهار داشت: اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، فعاليت هنرجويان را پس از گذراندن دوره آموزش و اخذ گواهي مهارت و کارت شناسايي تاييد کرده آنها را براي اخذ وام معرفي ميکند.
موسوي اضافه کرد: به کمک اين دورهها هنرجويان مهارت کسب ميکنند و با حمايتهاي مستمر اين اداره کل ميتوانند مشغول به کار شوند.
اين مقام مسوول ادامه داد: بر اساس اعلام نياز شهرستانها و متناسب با تقاضا و ثبتنام هنرجويان، اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي استاداني را براي تدريس به شهرستانهاي مورد نظر ميفرستد و دورهها برگزار ميشود.
سرپرست معاونت صنايع دستي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي با اشاره به اين که تعداد هنرجويان در مقايسه با سال گذشته بيشتر شده است، افزود: سال گذشته يکهزار و 850 هنرجو در دورههاي آموزشي شرکت کرده بودند.
به گزارش ميراث آريا موسوي خاطرنشان کرد: در سال جاري تلاش شده تا به آموزش رشتههاي بومي بيشتر توجه شود.
/111
انتهای پیام/