وي تصريح کرد: با مشاهده علاقهمندي قشر جوان به اين هنرها و ابداعات در زمينه هنرهاي سنتي، اميد به رونق روزافزون آنها و استقبال نسل جديد از صنايع دستي بر آن شديم تا براي 2 رشته مذکور کد رشته دريافت کنيم.
معاون صنايع دستي اين استان بيان کرد: با اين اقدام مالکيت معنوي رشتهها را به نام اين 2 هنرمند ثبت خواهيم کرد.
قاسمي ادامه داد: براي تسهيل اين جريان کارگروه بررسي و شوراي فني استان با حضور هنرمندان مبدع روش توليد، ابزار کار، وجوه تمايز و شاخصه رشتههاي ابداعي نسبت به مشابهات احتمالي آنها بررسي شد.
اين مقام مسوول با اشاره به اين که ماحصل تحقيقات و مشاهدات مذکور براي بررسي در مقوله دريافت کد رشته و ثبت مالکيت فکري گردآوري شد، اظهار داشت: اين اطلاعات به دفتر آموزش و حمايت از توليد معاونت صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي کشور فرستاده شد.
وي تصريح کرد: تا چند سال قبل براي جلوگيري از منسوخ شدن رشتههاي بومي صنايعدستي تلاش ميکرديم اما در حال حاضر علاوه بر فعاليتهاي فوق بايد ابداعات و خلاقيتها را نيز در بستري مناسب قرار داده و نقش حمايتي سازمان ميراث فرهنگي را پر رنگتر کنيم.
معاون صنايع دستي اداره کل ميراث فرهنگي قزوين با بيان اين که در حال حاضر و با وجود خلاقيت هنرجويان تنها آموزش رشتههاي صنايع دستي کافي نيست، به ميراث آريا گفت: هنرجوياني که به صورت هدفمند فعاليت کرده و خلاقانه و نوآورانه پيگير کارخود هستند بايد تحت حمايت هرچه بيشتر قرار گيرند.
111/
انتهای پیام/