کشف ذرت بو داده 6700 ساله در پرو

به گزارش ميراث آريا (Chtn)،‌ بررسي‌هاي جديد دانشمندان نشان داده است،‌ تغذيه ساکنان نخستين پرو، پيش از ساخته شدن ظروف سراميکي به درست کردن ذرت بو داده پرداخته و از آن در رژيم غذايي خود استفاده مي‌کردند.

باستان‌شناسان در کاوش‌هاي اخير خود روي دو تپه باستاني در پرو در سواحل شمالي اين کشور بقايايي از گياهان خوراکي با قدمت 6 هزار و 700 تا 3 هزار سال کشف کردند که شامل چوب ذرت، ‌سبوس، ساقه و ريشه گل بوده و از جمله قديمي‌ترين آثار مربوط به غذاهاي گياهي در آمريکاي جنوبي به شمار مي‌رفته است.

کارشناسان معتقدند، که ساکنان اين منطقه ذرت را به روش‌هاي مختلفي تغذيه مي‌کردند اما اين گياه به عنوان يک بخش مهم در رژيم غذايي آن‌ها نبوده است.

به گزارش ميراث آريا، روش کاشت و برداشت مکزيک در حدود 9 هزار سال پيش آغاز شده اما پس از گذشت چند هزار سال به آمريکاي جنوبي وارد شده و به روش‌هاي مختلفي در سبد غذايي مردم جاي گرفت.

باستان‌شناسان اعلام کردند، اسناد و شواهد مختلفي وجود دارد که نشان مي‌دهد ذرت مدت‌ها پيشتر از ديگر غلات وارد آمريکاي جنوبي شده و نوع مصرف آن به گونه‌اي بوده که نيازي به وجود ظرف نداشته است.
/109

انتهای پیام/

کد خبر 139010294