وي تصريح کرد: مقرر شد هريک از مناطق پنجگانه در سال 90 اعتباري را به منظور پيشبرد اهداف صنايع دستي کشورر اختصاص دهند.
سرپرست معاونت صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي کشور بيان داشت: اين اعتبارات بايد در بخش آموزش، ترويج، برگزاري نمايشگاهها، همايشها و جشنوارههاي صنايع دستي مورد بهرهبرداري قرار ميگرفت.
اين مقام مسوول با اشاره به اين که برگزاري همايش فرهنگسازي و ترويج محصولات صنايع دستي در هتلهاي منطقه آزاد کيش با همين رويکرد در دستور کار قرار گرفت، اظهار داشت: اين همايش 16 بهمنماه سال جاري با حضور جمعي از فعالان صنايع دستي و تمامي مديران هتلهاي منطقه آزاد کيش برگزار خواهد شد.
به گفته وي هدف کاربردي کردن محصولات صنايع دستي در هتلها و بازاريابي براي اين محصولات است که نسبت به بسياري از کشورهاي جهان از سطح کيفي و تنوع فوقالعادهاي برخوردار هستند.
سرپرست معاونت صنايع دستي کشور اضافه کرد: بسياري از کارشناسان و صاحبنظران معتقدند يکي از مهمترين راهکارهاي ماندگاري و حفظ صنايع دستي، تغيير کاربري آن و تلاش براي معرفي اين توليدات در عرصههاي جهاني است.
کردستاني در پايان به ميراث آريا گفت: برگزاري اين همايش و نمايشگاه صنايع دستي با اولويت البسه محلي، انواع رودوزيهاي سنتي و زيورآلات سنتي در منطقه آزاد کيش به مناسبت دهه مبارکه فجر صورت ميگيرد.
111/
انتهای پیام/