توسعه گردشگري مذهبي با تقويت ارزش‌‌هاي معنوي امکان‌پذير است

«مجتبي رضواني» در گفت‌وگو با ميراث‌آريا (chtn)، با بيان اين مطلب به تشکيل ستاد راهبردي بناهاي مذهبي گردشگري با هدف توسعه گردشگري زيارتي اشاره کرد و گفت: تاکنون 4 نشست تخصصي با محوريت نقش بقاع متبرکه و امامزاده‌ها در گردشگري زيارتي و راهکارهاي توسعه اين حوزه برگزار شده است.

وي با تاکيد بر لزوم توجه به امامزادگان و بقاع متبرکه استان به عنوان ظرفيت‌هاي توسعه گردشگري زيارتي از آمادگي اداره ‌کل ميراث ‌فرهنگي استان براي همکاري با مسوولان بقاع متبرکه و اوقاف و امور خيريه جهت نگهداي و زيباسازي و ايجاد تاسيسات خدماتي ـ رفاهي در جوار اين امامزادگان خبر داد.

رضواني با بيان اين که گردشگري زيارتي به عنوان يکي از زيربناهاي اقتصادي در ايجاد اشتغال بسيار تاثيرگذار است، اظهار داشت: ميراث ‌فرهنگي در ۶ ماهه اول سال 90 توانست با آماده‌سازي امکانات و زيرساخت‌هاي لازم زمينه سفر هزاران نفر از شيعيان و عاشقان اهل‌بيت(ع) را از سراسر ايران به اين استان فراهم آورد.

اين مقام مسوول در اداره ‌کل ميراث ‌فرهنگي استان مرکزي با بيان اين که توسعه گردشگري مذهبي در شهرستان ساوه از اهميت خاصي برخوردار است، گفت: وجود مزار تعدادي از امامزادگان در اين شهرستان موجب شده است که مرمت و فراهم آوردن زمينه جذب گردشگر مذهبي از سطح استان به اين شهرستان در دستور کار قرار گيرد.

115/

انتهای پیام/

کد خبر 1390110823