«بن احمد» با بيان اينکه يک نهاد ملي براي ترويج صنايع دستي در الجزاير فعال است، ادامه داد: ساختار سازماني مشابه معاونت صنايع دستي ايران در الجزاير نيز وجود دارد که سياستهاي ترويج صنايع دستي را مورد بررسي و کنترل قرار ميدهد.
مديرکل صنايعدستي الجزاير با بيان اينکه حجم توليدي سالانه صنايعدستي الجزاير 150 ميليارد دينار الجزاير است، ادامه داد: نخستين فاز به روز رساني فعاليتهاي صنايعدستي الجزاير در سال 2003 تا 2010 انجام شد و اکنون نيز فاز دوم آن آغاز شده است.
وي با تاکيد بر لزوم گسترش تبادلات اطلاعات ميان دو کشور گفت: بالا بردن کيفيت محصولات در زمينههاي بافندگي، شيشهگري و توليدات فلزي الجزاير با همکاري استادکاران ايراني محقق ميشود.
بن احمد در ادامه خواستار همکاريهايي براي تهيه مواد اوليه مورد نياز هنرمندان الجزاير در ايران شد و بيان داشت: موافقت معاونت صنايعدستي ايران براي برگزاري کارگاههاي آموزشي همزمان با اجراي هفته صنايعدستي الجزاير در ايران اقدام بينظيري به شمار ميآيد که ميتواند زمينهساز توسعه و رشد کيفيت آثار هنري الجزاير شود.
مديرکل صنايع دستي الجزاير سفارت الجزاير در تهران را پل ارتباطي مناسبي براي انجام برخي همکاريها دانست و گفت: در سال 2007 تفاهمنامه همکاري در حوزه صنايعدستي منعقد شده که اميدواريم شاهد اجرايي شدن آن باشيم.
وي خواستار حضور هنرمندان ايراني در نمايشگاههاي اين کشور شد و گفت: الجزاير نيز در رشتههاي پوشاک و مصنوعات چرمي توانمنديهاي بسياري دارد که ميتواند مکمل دانش هنرمندان ايران باشد.
اين مقام مسوول يادآور شد: در هفته جاري شاهد امضاي تفاهمنامه همکاري اجراي مراسم هفته صنايع دستي الجزاير در ايران خواهيم بود و از مسوولان صنايعدستي ايران ميخواهيم شرايط را براي بازديد هنرمندان الجزايري از شهر اصفهان و صنايع دستي اين خطه فراهم کند.
به گفته وي الجزاير در حال حاضر همکاريهاي بسياري را با اتحاديه اروپا و کشورهايي همچون اسپانيا و برزيل در راستاي آموزش، صادرات، توسعه و ترويج صنايعدستي در دست دارد.
بن احمد تصريح کرد: 35 درصد از فعالان صنايعدستي اين کشور را زنان تشکيل ميدهد.
مديرکل صنايعدستي الجزاير در پايان گفت: در صورت تمايل کشور ايران هفته صنايعدستي ايران نيز در الجزاير برگزار ميشود.
/112
انتهای پیام/