نمايشگاه دائمي صنايع دستي در معبد هندوهاي بندرعباس راه‌اندازي مي‌شود

«مهدي دريانورد» در اين باره به خبرنگار ميراث آريا (chtn)، گفت: معبد هندوها يکي از آثار تاريخي و در عين حال جالب توجه شهر بندرعباس است که در سال ۱۳۱۰ هجري قمري و در زمان حکومت «محمد حسن خان سعدالملک» حاکم وقت بندرعباس توسط تجار هندي ساخته شده ‌است.

وي با اشاره به اين که در ضلع شمالي اين بناي تاريخي نسبت به ايجاد يک بازارچه صنايع دستي اقدام شده است، اظهار داشت: اين نمايشگاه از 8 واحد کوچک تشکيل شده است.

مديرکل ميراث فرهنگي اين استان ادامه داد:‌ اين نمايشگاه صنايع دستي در ضلع شمالي معبد هندوها طراحي و ساخته شده است و ظرفيت استقرار 8 صنعتگر را دارد.

دريانورد اضافه کرد: اين نمايشگاه در يکي از روزهاي دهه فجر به طور رسمي فعاليت خود را آغاز و فرصت نمايش توليدات رشته‌هاي بومي و مزيت‌دار استان هرمزگان را ايجاد خواهد کرد.

به گفته اين مقام مسوول در گام اول صنعتگران صنايع دستي در رشته‌هايي چون صنايع دستي دريايي، گليم‌بافي، حصيربافي، جهله‌سازي و رودوزي‌هاي سنتي به اين نمايشگاه مي‌آيند.

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري هرمزگان با بيان اين که حضور صنعتگران در اين مکان چرخشي خواهد بود، گفت: اميدواريم با فرا رسيدن ايام عيد نوروز شاهد استقبال گردشگران و مسافران از اين نمايشگاه باشيم.

به گزارش ميراث آريا اساس ساختمان اين معبد شامل يک اتاق چهارگوش مياني است که روي آن گنبدي قرار گرفته و سبک معماري اين گنبد و مقرنس‌هاي پيرامون آن با گنبدهاي سراسر ايران متفاوت است.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390111319