وي با اشاره به اين که زمان برگزاري نمايشگاه مذکور 24 تا 30 بهمنماه تعيين شده است، اظهار داشت: 8 استان در کنار هنرمندان استان آذربايجان شرقي در اين نمايشگاه بخشي از توانمنديهاي خود را نمايش خواهند داد.
مديرکل ميراث فرهنگي اين استان اضافه کرد: هنرمندان و صنعتگراني از استانهاي زنجان، همدان، اروميه، کردستان، کرمانشاه، اردبيل، ايلام و آذربايجان غربي راهي اين نمايشگاه ميشوند.
محمدي استقبال بسيار مناسب از نمايشگاههاي صنايع دستي که پيش از اين در مراغه برگزار شده را دليل اصلي انتخاب اين شهرستان براي برگزاري نمايشگاه منطقهاي اعلام کرد.
وي تصريح کرد: 60 غرفه به منظور برپايي مناسب اين نمايشگاه در محل سالن نمايشگاههاي شهرستان مراغه داير ميشود.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي با بيان اين که هنرمندان استان در رشتههاي چاپ باتيک، منبت، نگارگري، گليم ورني، سفال، سوزندوزي، نقرهکاري، رودوزيهاي سنتي و مصنوعات چرمي به اين نمايشگاه ميآيند، گفت: توسعه بازار فروش صنعتگران و ترويج فرهنگ استفاده از توليدات صنايع دستي در برگزاري اين نمايشگاه مورد تاکيد است.
به گفته اين مقام مسوول دهه فجر امسال در 20 شهرستان استان آذربايجان شرقي نمايشگاههاي مختلف صنايع دستي داير است.
محمدي با تاکيد بر اين که اغلب هنرمندان و صنعتگران حاضر در اين نمايشگاه را فعالان مشاغل خانگي صنايع دستي تشکيل ميدهند، به ميراث آريا يادآور شد: نمايش توانمنديهاي هنرمندان شهرستانهاي مختلف در قالب نمايشگاههاي مشاغل خانگي و يا دستاوردهاي انقلاب اسلامي انجام شده است.
111/
انتهای پیام/