مدير کاخموزه گلستان و سرپرست ادارهکل روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در اين مراسم با اشاره به وجود اسناد و آثار تاريخي بسيار در گنجينههاي کاخموزه گلستان گفت: يکي از مهمترين اسناد تاريخي که داراي ارزش فراواني ميباشد سند وقفي دوره تيموري است که در اين مراسم رونمايي ميشود.
«مسعود شريفي» افزود: در حرکتي ارزشمند تمامي اسناد تاريخي موجود در گنجينههاي کاخ موزه گلستان ساماندهي شد.
وي با اشاره به همکاري اداره اوقاف و امور خيريه در رونمايي از اين سند تاريخي ارزشمند يادآور شد: همکاري با اداره اوقاف و امور خيريه را به فال نيک ميگيريم و تلاش خواهيم کرد که اين سند ارزشمند در رسانهها به ويژه رسانه ملي معرفي شود.
مدير کاخموزه گلستان با اشاره به اهميت وقف و قدمت آن به عنوان يک سنت نيکو ياد کرد که در ميان ايرانيان از جايگاه خاصي برخوردار است.
در ادامه اين مراسم «حسن ربيعي»، مديرکل روابط عمومي و امور بينالملل سازمان اوقاف و امور خيريه کشور نيز با بيان اين که وقف يک جهاد عظيم اخلاقي است، رونمايي از اين سند وقفي متعلق به دوره تيموري را اقدامي ارزشمند خواند.
وي با اشاره به جايگاه وقف در ايران گفت: ارزش وقف در نزد ايرانيان به دليل نوعدوستي آنها ميباشد و بر اساس اسناد تاريخي حتي وقف در دوران قبل از اسلام و در زمان هخامنشيان نيز وجود داشته که البته با ظهور اسلام هويت تازهاي يافته است.
مديرکل روابط عمومي و امور بينالملل سازمان اوقاف و امور خيريه کشور با بيان اين که در حال حاضر 127 هزار موقوفه در کشور وجود دارد، يادآور شد: بيش از 800 نيت از وقفنامهها تاکنون احصاء شده است.
ربيعي در زمينه وضعيت وقف پس از پيروزي انقلاب اسلامي افزود: پس از پيروزي انقلاب اسلامي سالانه 200 مورد وقف در کشور انجام ميشود.
به گزارش ميراثآريا، وي خاطرنشان کرد: در سال 89 شاهد يکهزار و 200 مورد وقف در کشور بوديم که اين رقم در سال جاري به يکهزار و 500 مورد رسيده است.
خاطرنشان ميشود، سند وقفي دوره تيموري که در اين مراسم از آن رونمايي شد يکي از مهمترين اسناد وقفي است که به بازگويي تاريخ وقف در 600 سال پيش اشاره ميکند.
/108
انتهای پیام/