تاثير مثبت مستندهاي سي امين جشنواره فيلم فجر در معرفي فرهنگ ايران

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از اداره کل روابط عمومي و امور فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري وي گفت : ازبين مستند هاي به نمايش در آمده در سي امين جشنواره فيلم فجر در بخش «تجلي اراده ملي» ، مستند« خليج فارس» به نويسندگي و کارگرداني عطارپور نگاه ويژه اي به معرفي بخشي از هويت و تاريخ ايران دارد.

اين داور سازمان ميراث فرهنگي در بخش « تجلي اراده ملي» سي امين جشنواره جشنواره فيلم فجر افزود: باتوجه به اينکه در فيلم‌هاي سينمايي ايران آنچنان که بايد به فرهنگ و تمدن و هويت ايراني پرداخته نمي‌شود به نظر مي‌رسد بايد با برنامه ريزي و فضا سازي‌هاي مناسب در رسانه هاي صوتي، تصويري و مکتوب بر اهميت سرمايه هاي فرهنگي و هويتي کشورمان تاکيد کرد.

وي افزود: بايد به سمتي برويم که فيلم‌هاي سينمايي کشور به عنوان کانون تاثيرگذار در فرهنگ جامعه در سطح گسترده معرف فرهنگ، تاريخ، تمدن و به طور کلي بيانگر ادبيات کهن سرزمينمان باشند.

محيط طباطبايي خاطر نشان کرد: فيلم‌هاي ايراني بايد از قابليت معرفي شاخص‌هاي فرهنگي و هويتي کشور برخوردار باشند، به طوريکه امکان ساخت فيلم‌هاي ايراني جز در ايران در جاي ديگر امکان پذير نباشد.

خاطرنشان مي‌شود؛ سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در جشنواره فيلم فجر امسال با حضور چهار داور در بخش «تجلي اراده ملي» بهترين فيلم را انتخاب و به پديد آورندگان آن تنديس و جايزه ويژه اهدا مي‌کند.
/104

انتهای پیام/

کد خبر 1390111747