«عباس مسيبي» همچنين درباره وسايل پرندهاي که پيش از ايران در کشور ديگري به ثبت رسيدهاند، افزود: چنانچه وسيله پرنده قبل از ايران در کشور ديگري به ثبت رسيده باشد، مالک آن ابتدا بايد براي ابطال ثبت آن اقدام کند و سپس اصل مدارک مربوطه را به سازمان هواپيمايي کشوري که ثبتکننده محسوب ميشود، ارائه کند.
اين مقام مسوول ادامه داد: از ديگر شرايط ثبت وسيله پرنده، ميتوان به ارائه مدارک خريد در صورت خريد وسيله پرنده يا قرارداد اجاره جهت وسيله پرنده استيجاري و نيز ثبت وسيله پرنده که منوط به رعايت مفاد ساير دستورالعملهاي سازمان هواپيمايي کشوري و دفتر مهندسي و قابليت پرواز است، اشاره کرد.
وي در خصوص ابطال گواهينامه ثبت و تغيير مالکيت وسيله پرنده گفت: ابطال گواهينامه ثبت وسيله پرنده با تقاضاي شرکت هواپيمايي مالک يا بهرهبردار که به نام آن شرکت به ثبت رسيده، امکانپذير است. همچنين در شرايطي که مالک وسيله پرنده از تابعيت ايران خارج شود فقط با اجازه سازمان هواپيمايي کشور ميتواند پرواز کند.
مدير روابط عمومي سازمان هواپيمايي کشوري به ديگر ضوابط ابطال گواهينامه ثبت و تغيير مالکيت وسيله پرنده اشاره کرد و گفت: چنانچه شرايط مندرج در بند 1-2 وسيله پرنده که بر اساس آن وسيله پرنده بايد متعلق به شخصيت حقيقي يا حقوقي تابع ايران مطابق با قوانين جاري کشور باشد طوري تغيير کند که شرکت تابعيت ايراني را از دست دهد، گواهينامه ثبت و تابعيت آن وسيله پرنده باطل ميشود.
به گفته وي، در صورتي که مالک يک وسيله پرنده ايراني تغيير کند، مالک اول يا قائممقام قانوني او يا در صورت فوت مالک، وارث يا قائم مقام او مکلف است مراتب را بهصورت کتبي به سازمان هواپيمايي کشوري اعلام کند و در صورت وجود شرايط به نام مالک جديد گواهينامهاي با علامت ثبت جديد صادر ميشود.
مسيبي افزود: بر اساس دستورالعمل شرايط ثبت وسايل پرنده که از دستورالعملهاي دفتر مهندسي و قابليت پرواز سازمان هواپيمايي کشوري است، اصل گواهينامه ثبت جزو مدارکي است که بايد در داخل وسيله پرنده وجود داشته باشد و داشتن گواهينامه ثبت وسيله پرنده بهتنهايي مجوز پرواز آن محسوب نميشود.
/120
انتهای پیام/