«وحيد جعفري» افزود: در اين طرح از مراکز تهيه، توزيع و فروش موادغذايي و نيز اماکن عمومي مانند هتلها، مهمانپذيرها، بيمارستانها، پايانههاي مسافربري و کنترل بهداشتي آب آشاميدني در سراسر استان بازديد ميشود.
کارشناس مسوول بهداشت محيط يزد در ادامه هدف از اجراي طرح را افزايش سطح کمي و کيفي کنترل وضعيت بهداشتي آب و مواد غذايي و برخورد با متخلفان عنوان کرد و گفت: اين مهم منجر به ارتقاي سطح بهداشت جامعه خواهد شد تا با تامين سلامت مردم استان مقدمات پذيرايي و ميزباني از مسافران نوروزي فراهم شود.
ص/117
انتهای پیام/