«سوفيان ميموني» افزود: همواره در روابط دو جانبه ابعاد فرهنگي تحتالشعاع سياست، اقتصاد و تجارت قرار ميگيرد و بيشک فرهنگ و هنر ارکان مهم همکاريها را تشکيل ميدهند.
وي با بيان اين که برقراري روابط دو جانبه آشنايي با سنتها و رسوم را در برداشته است، ادامه داد: نزديکي روابط ميان مردم از ديگر نتايج اين همکاريهاست.
به گفته ميموني الجزاير کشوري موفق در عرصه صنايع دستي است و سراميکسازي، ساخت بربط، سفالگري، شيشهکاري، برنجکاري، قاليبافي، جواهرات، سوزندوزي و منبتکاري از جمله رشتههاي صنايعدستي اين کشور به شمار ميآيند.
وي تاکيد کرد: صنايعدستي الجزاير داراي تنوع خيرهکنندهاي است و آثار چشمنوازي را در بر دارد.
سفير الجزاير گفت: الجزاير نقطه اتصال 3 تمدن عربي، مديترانهاي و آفريقايي است که تاريخ آن مهد هنرها و تمدن و آغوشي باز براي تبادلات فرهنگي و هنري است.
به گفته اين مقام مسوول جاي شگفتي نيست که تحت تاثير 3 تمدن مذکور صنايع دستي الجزاير به نحوي رشد يافته که آميزه دلربايي از زيبايي و سبک از آن متولد شده است.
وي با تاکيد بر اين که سالها طراحان الجزايري رسوم فرهنگي را با مولفههاي کشور خود در آميختهاند، گفت: اين مولفهها راه خود را در صنايع دستي يافتهاند و موجب تغييرات متعددي در انتخاب رنگ، طرح و الگو شدهاند.
به گفته سفير الجزاير در ايران دولت اين کشور اهميت ويژهاي براي حوزه راهبردي صنايع دستي قائل است و بر اين اساس وزارت گردشگري و صنايع دستي، اتاق ملي صنايع دستي و بازرگاني الجزاير نقش پر رنگي در توسعه و تقويت اين بخش ايفا کردهاند.
وي خاطرنشان کرد: هفته صنايع دستي الجزاير در ايران با هدف توسعه ملي، اشتغالزايي، حمايت از رشد اقتصادي و معرفي جاذبههاي گردشگري الجزاير برگزار ميشود.
سفير الجزاير در ايران گفت: در اين نمايشگاه مجموعهاي از آثار ارزشمند20 هنرمند به معرض نمايش گذاشته شده است.
ص/112
انتهای پیام/