«عباس نامجو»، دبير هفتمين دوره طرح ملي «ايران، مرز پرگهر» و سرپرست مرکز گردشگري علمي ـ فرهنگي دانشجويان ايران در اينباره گفت: هفتمين دوره طرح ملي «ايران، مرز پرگهر» توسط مرکز گردشگري علمي ـ فرهنگي دانشجويان ايران با همکاري 30 معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي سراسر کشور، نهاد رياست جمهوري، سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، وزارت راه و شهرسازي، سازمان فرودگاههاي کشور، منطقه اقتصادي ويژه عسلويه و ديگر مراکز صنعتي، تحقيقاتي و علمي برگزار ميشود.
وي تقويت روحيه خودباوري و تاکيد بر هويت ايراني ـ اسلامي را بر اثر آشنايي با طرحها و پروژههاي بزرگ ملي و دستاوردهاي انقلاب شکوهمند اسلامي طي 33 سال نظام مقدس جمهوري اسلامي که توسط مهندسان و متخصصان داخلي اجرا شده و همچنين شناخت ميراث تمدن ايران اسلامي را در قالب بازديد از آثار طبيعي، تاريخي، باستاني، فرهنگي و اجتماعي از مهمترين اهداف اين طرح دانست.
وي با بيان اين که هفتمين دوره طرح ملي «ايران، مرز پرگهر» تا پايان شهريور 1391 ادامه خواهد داشت، افزود: پيشبيني شده در اين دوره بيش از 17 هزار نفر از دانشجويان و اساتيد سراسر کشور بتوانند از پروژههاي ملي و فرهنگي در قالب 377 اردوي يکروزه، 29 اردوي 2 روزه، 21 اردوي 3 روزه، 2 اردوي 4 روزه و 5 اردوي 5 روزه بازديد کنند که اين امر مستلزم حمايت هرچه بيشتر و بهتر نهادهاي دولتي و خصوصي است.
تمام دانشجويان و اساتيد علاقهمند به شرکت در اين اردوها ميتوانند به معاونتهاي فرهنگي جهاد دانشگاهي در سراسر کشور مراجعه کنند و يا براي کسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفنهاي 36 11 49 66_ 021 و 22 12 49 66 تماس بگيرند.
شرکتکنندگان در اردوهاي طرح ملي «ايران، مرز پرگهر» ميتوانند با گرفتن عکس و توصيف مراکز صنعتي و مجموعههاي تاريخي و باستاني در مسابقات خاطرهنويسي، گزارش علمي و عکس شرکت کنند. علاقهمندان به شرکت در اين مسابقات بايد آثار خود را به معاونتهاي جهاد دانشگاهي تحويل دهند. پس از داوري و اعلام راي داوران در آيين اختتاميه هفتمين دوره طرح ملي «ايران، مرز پرگهر» از نفرات برتر اين مسابقات تقدير خواهد شد.
ب/115
انتهای پیام/