ادعاي عجيب ديرينه‌شناسان در مورد پيدايش انسان‌هاي نخستين

به گزارش ميراث آريا (Chtn)،‌ اين فسيل‌ها که حدود يک قرن پيش در کوه‌هاي راکي کشف و در 3 سال اخير مورد مطالعه مجدد قرار گرفتند گونه‌اي از يک موجود کرم يا مارماهي مانند بودند که از نظر ساختار بدني اشتراکي با انسان‌هاي نخستين دارند.

محققان اين موجود را «پيکايا (Pikaia) گراسيلنز»‌ نام گذاشته و عنوان کردند، اين موجود کرم‌مانند دريازي از يک سيستم عصبي مرکزي برخوردار بوده که برخي از ساختار‌هاي ژنتيکي آن با انسان يکسان است. اين موجود که در سال 1911 کشف شده حدود 5 سانتي‌متر طول دارد و به گفته‌اي از نخستين مهره‌داران بوده است.

آزمايشات صورت گرفته روي پيکايا نشان داد که حدود 505 ميليون سال قدمت دارد و به عنوان نخستين موجود مهره‌دار بوده و آن را اجداد انسان‌ها ناميدند.

به گزارش ميراث آريا، دانشمندان بر اين باورند که کشف نشانه‌هايي از اجداد انسان‌ها از روي فسيل‌ها تقريبا غيرممکن است زيرا زنجيره تکامل بسيار محدود بوده و نمي‌توان ارتباطي مستقيم و درست را از آنچه به دست مي‌آيد، نتيجه گرفت.

روي فسيل پيکايا که به ظاهر نخستين کرم خاکي زمين است علاوه بر رشته‌هاي نخاعي، در قسمت پشت استخوان‌هايي ديده شده‌اند که شباهت زيادي به استخوان‌هاي انعطاف‌پذير تمام مهره‌‌داران دارد. همچنين رشته‌هاي عصبي، سيستم دفاعي و بافت‌هاي عضلاني مشابه با انسان در اين فسيل وجود دارند که تمام فرضيه‌ها در مورد ارتباط اين موجود با انسان‌هاي نخستين را به واقعيت نزديک مي‌کند.
ص/109

انتهای پیام/

کد خبر 139012171