برگزاري دومين همايش تخصصي راهنمايان محلي در استان قزوين

به گزارش ميراث آريا(chtn)، مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين در اين همايش گفت: راهنمايان بلد محلي اولين معرفان استان براي گردشگران‌اند و بيشترين نقش را در جذب مسافران دارند.

«اسدالله بيرانوند» با تاکيد بر اهميت نقش راهنمايان در مکان‌هاي تاريخي افزود: انتقال اطلاعات صحيح و جامع به گردشگران بسيار حساس است زيرا اين اطلاعات براي هميشه در ذهن افراد باقي خواهد ماند، بنابراين اطلاع‌رساني صحيح راهنمايان بسيار ضروري است.

وي با اشاره به استقبال گردشگران از همه مناطق استان قزوين به‌ويژه مناطقي با جاذبه‏هاي تاريخي، طبيعي و فرهنگي و آمادگي اين مراکز براي استقبال مسافران نوروزي تصريح کرد: اميدواريم با همراهي راهنمايان بلد محلي و مردم خوب استانمان بتوانيم اوقات شادي را براي گردشگران نوروزي فراهم کنيم.

معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين نيز در اين جلسه بر اطلاع‌رساني صحيح و آماده‌سازي ورودي‌هاي استان تاکيد کرد و گفت: تلاش ما همواره بر اين است که گردشگران قزوين به‌صورتي هدفمند از جاذبه‌هاي تاريخي، طبيعي و فرهنگي بازديد کنند.

«نادر محمدي» افزود: برنامه راهنمايي گردشگراني که قصد مسافرت به استان را ندارند نيز طوري تنظيم شده که با توضيحاتي که ارائه مي‌‌شود تمايل پيدا کنند نيم روز در استان قزوين بمانند و از جاذبه‌هاي آن ديدن کنند.

وي خدمات مراکز خدماتي را نيز مهم دانست و گفت: زمان کشيک نانوايي‌ها‌، مکانيکي‌ها، مراکز پزشکي، داروخانه‌ها و مراکز اقامتي که براي گردشگران مهم و ضروري‌اند به صورت بروشور تهيه شده است که به آن‌ها ارائه خواهد شد.

به گفته معاون گردشگري استان قزوين، در ايام نوروز 170 راهنماي گردشگري در 33 پايگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مستقر مي‌شوند که با احتساب پايگاه‌هاي نوروزي هلال احمر و سازمان‌هاي ديگر جمعا 60 پايگاه در ورودي‌هاي استان به راهنمايي گردشگران خواهند پرداخت.
ب/120

انتهای پیام/

کد خبر 1390122216