وي اظهارداشت: استان بوشهر با دارا بودن 707 کيلومتر مرز آبي در خليج فارس، قابليت تبديل شدن به استان پايلوت گردشگري دريايي را دارد کما اين که در نوروز 91 شاهد حضور ميليوني مسافران در اين استان بوديم.
وي با اشاره به اقدامات صورت گرفته در اين استان يادآور شد: با هدف توسعه و تقويت گردشگري دريايي تعداد زيادي از سواحل شهرهاي ساحلي اين استان ساماندهي شدهاند.
وي خاطرنشان کرد: سواحل شهرهاي ديلم، بوشهر، گناوه، کنگان و ... به منظور توسعه گردشگري دريايي ساماندهي شده و در اين سواحل فضاي سبز، حمام، سرويس بهداشتي، پارکينگ، هتلآپارتمان، کمپ گردشگري و ... ساخته شده است.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان بوشهر در ادامه با اشاره به تدوين شيوهنامه گردشگري دريايي اظهار داشت: تدوين اين شيوهنامه کمک مهمي به رشد و توسعه گردشگري دريايي خواهد کرد و در حوزههاي سرمايهگذاري و ساخت مراکز اقامتي و تفريحي در شهرهاي بندري تاثير بسيار زيادي خواهد داشت.
وي خاطرنشان کرد: جاذبههاي زيباي استان بوشهر از جمله سواحل ماسهاي و شني اين استان ميتواند عامل مهمي در جذب گردشگران داخلي و خارجي باشد.
وي يادآور شد: مسافراني که نوروز 91 به استان بوشهر سفر کردند با بازديد از سواحل زيباي اين استان به وسيله لنجها و کشتيهاي تفريحي سفرهايي خاطرهآميزي را به دريا داشتند که با موسيقي محلي، پذيرايي و مسابقه و سرگرمي همراه بود.
ص/108
انتهای پیام/