«محمود بازاري» تصريح کرد: صنايع دستي از ظرفيت بسيار بالايي برخوردار است و وجود بيش از 250 رشته هنرهاي سنتي و صنايع دستي خود مويد اين مطلب است.
وي با اشاره به اين که صادرات صنايع دستي با حمايت، تشويق و ايجاد انگيزه در صادرکنندگان و توليدکنندگان توسط دولت محقق ميشود، افزود: با همکاري تنگاتنگ معاونت صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي در حوزه صادرات تاکنون گامهاي بسيار خوبي برداشته شده است.
سرپرست دفتر توسعه صادرات کالاي سازمان توسعه تجارت بيان داشت: اميد است با برنامهريزي سازمان توسعه تجارت و معرفي خدمات در اين حوزه بتوان بازارهاي هدف را شناسايي و معرفي کرد.
وي در ادامه نبود تعرفه گمرکي مشخص براي رشتههاي صنايع دستي را از جمله مشکلات موجود در مسير صادرات صنايع دستي دانست و ادامه داد: تشکلسازي و نهادسازي موضوع مهمي است که سازمان توسعه تجارت با مشارکت تشکلهاي صادراتي در حال پيگيري آن است.
به گزارش ميراث آريا، بازاري يادآور شد: ابتدا توليد مورد توجه و در فرآيند بعدي، رساندن محصولات صنايع دستي به بازارهاي بينالمللي تخصصي مورد نياز است.
وي در پايان گفت: ما به عنوان دبيرخانه کارگروه صادرات کشور آمادگي حمايت از توسعه صادرات صنايع دستي کشور را داريم و تعيين شيوه و ميزان حمايتهاي اين سازمان را از صادرات صنايع دستي مورد بررسي قرار ميدهيم.
112/
انتهای پیام/