وي با اشاره به اين که استانهاي مختلف کشور در همايش نامبرده ماکتها و نمونههاي بستهبندي توليدات خود را به نمايش و رقابت گذاشتهاند، تصريح کرد: هر ساله نمايشگاهي به مناسبت فرا رسيدن روز جهاني صنايع دستي برپا ميشود که تعدادي از غرفههاي آن در اختيار اداره کل توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي کشور قرار ميگيرد.
اين مقام مسوول در ادامه گفت: اداره کل توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي کشور نيز بخشي از فضاي اين نمايشگاه را به فعالان عرصه بستهبندي اختصاص ميدهد.
وي با بيان اين که برخي استانهاي کشور در ماههاي اخير در توسعه صنعت بستهبندي تلاشهاي بسياري کردهاند، افزود: زنجان، چهارمحال و بختياري، ايلام، کهگيلويه و بويراحمد، خوزستان، اصفهان، بوشهر، کردستان و مازندران از استانهاي بسيار موفق در عرصه بستهبندي به شمار ميآيند و ميتوانند محصولات بستهبندي خود را در روز جهاني صنايع دستي به نمايش بگذارند.
توحدي در ادامه گفت: طراحي بستهبندي در اين استانها انجام شده و در برخي نيز بستهبندي به توليد انبوه رسيده است.
دبير کارگروه بستهبندي صنايع دستي کشور نيز در گفتوگو با ميراثآريا در خصوص برنامههاي پيش روي اين کارگروه گفت: خوشبختانه معاون رئيسجمهور در سال 91 نگاه ويژهاي به توسعه صادرات صنايع دستي کشور دارد و جهش صادراتي نيز در گرو بستهبندي صحيح محصولات است.
«روحالله رحماني» با اشاره به اين که رشد صادرات صنايع دستي ارتباط تنگاتنگي با استفاده از بستهبندي مناسب براي محصولات صنايع دستي دارد، تاکيد کرد: در نمايشگاه روز جهاني صنايع دستي، 3 نفر از برگزيدگان نخستين همايش بستهبندي نيز حضور مييابند و هنرمندان سراسر کشور را با توليدات خود آشنا ميکنند.
وي يادآور شد: اميد است توليدکنندگان محصولات صنايع دستي با حضور در اين نمايشگاه بتوانند آشنايي کافي با طراحان بستهبندي داشته باشند.
رحماني در پايان خاطرنشان کرد: از تمام استانها تقاضا ميشود براي ارتقاي بازار فروش محصولات بومي هنرمندان و توسعه صنعت بستهبندي کوشا باشند.
ص/112
انتهای پیام/