فاطمه (س) رمز خلقت و يک الگوي کامل است

به گزارش ميراث‌آريا(chtn)، همزمان با فرارسيدن سالروز شهادت مظلومانه دخت نبي مکرم اسلام حضرت فاطمه (س) مراسم عزاداري اين بانوي نمونه اسلام پيش از ظهر امروز با حضور معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در مجموعه فرهنگي و هنري ارگ آزادي تهران برگزار شد.

در اين مراسم روحاني که با حضور پرشور عزاداران فاطمي همراه بود يکي از مداحان اهل بيت در عزاي حضرت فاطمه زهرا(س) به اقامه عزا پرداخت و «حجت السلام والمسلمين محمد جواد ادبي» قائم مقام امور بين الملل سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در سخناني به جايگاه و نقش تاثير‌گذار حضرت فاطمه (س) به عنوان مادر امامت و همسر ولايت اشاره کرد.

وي در اين مراسم با بيان اينکه صديقه کبري(س) رمز خلقت است، گفت: متاسفانه افرادي در صدر اسلام بودند که جايگاه اين بانوي ارزشمند را نشناختند.

وي افزود: بعد از رحلت پيامبر اکرم(ص) نفاق در جامعه اسلامي ايجاد شد و تنها کسي که در کنار امير المومنين حضرت امام علي (ع) به مبارزه با اين نفاق پرداخت حضرت فاطمه زهرا(س) بود.

رئيس انجمن آثار و مفاخر فرهنگي ايران اضافه کرد: بر اساس سفارش الهي ولايت مغز نبوت است و عبادت بدون درک ولايت معنايي ندارد با اين حال عده‌اي از اين مسئله مهم غفلت کردند.

وي بابيان اينکه تمام تلاش حضرت فاطمه (س) مبارزه با افرادي بود که خواسته يا ناخواسته ولايت را درک نکرده بودند اظهارداشت: نقش حضرت صديقه کبري(س) در دفاع از حريم ولايت بسيار برجسته و ارزشمند است.

حجت السلام و المسلمين ادبي افزود: در جامعه امروز و در طول زمان، شخصيت بي بديل دخت نبي مکرم اسلام به عنوان يک الگوي کامل مطرح است.

وي گفت: از هر زاويه‌اي که به اين بانوي پرهيزگار نگاه مي‌کنيم ايشان را يک الگوي کامل مي‌يابيم که مي‌تواند راهنماي ما در مسير زندگي باشد.

وي به رابطه اميرالمونين (ع) با حضرت فاطمه (س) اشاره و خاطر نشان کرد: تنها کسي که هم کفو و هم تراز بانوي دو عالم بود حضرت علي (ع) است که حاصل ازدواج اين دو شخصيت بزرگوار سلسله امامت است.

قائم مقام امور بين الملل سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در ادامه گفت: ما امروز با برگزاري سوگواري براي حضرت صديقه زهرا(س) در حقيقت از مباني ديني و اعتقادي خود دفاع مي‌کنيم.

وي با اشاره به تاثير برگزاري مراسم سوگواري اهل بيت (ع) يادآور شد: برگزاري اين گونه مراسم مي‌تواند به تربيت هرچه بهتر نسل آينده کمک فراواني بکند.

وي خاطر نشان کرد: الگو قراردادن منش و رفتار حضرت فاطمه زهرا(س) مي‌تواند ما را در رفتار فردي و اجتماعي خود موفق بدارد.

به گزارش ميراث‌آريا، در اين مراسم معنوي علاوه بر معاون رئيس جمهور، تعدادي از معاونين وي به همراه مديران ارشد و جمعي از کارکنان سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري نيز حضور داشتند.
/108

انتهای پیام/

کد خبر 1391020547