«مهيارصياديان» تحقيق و پژوهش در رابطه با نقوش صنايع دستي را از برنامههاي اين معاونت دانست و گفت: برگزاري 30 نمايشگاه داخلي و سراسري صنايع دستي در دستور کار اين معاونت قرار دارد.
وي اظهار داشت: تجليل از هنرمندان برتر استان در سطح شهرستانها، برگزاري گراميداشت روز جهاني صنايع دستي و تهيه فيلم و مستند دستبافتههاي استان نيز انجام ميشود.
به گفته معاون صنايع دستي کهگيلويه و بويراحمد طراحي و بستهبندي محصولات صنايع دستي در سطح استان و تحويل آن به بخش خصوصي نيز اجرايي ميشود.
صياديان بر لزوم احياي رشتههاي منسوخ شده تاکيد کرد و گفت: 2هزار هنرمند صنايع دستي کهگيلويه و بويراحمد نيز امسال بيمه ميشوند.
وي يادآور شد: معرفي 3هزار صنعتگر براي بهرهمندي از مشاغل خانگي به بانکهاي عامل، انعقاد تفاهمنامه با کميته امداد، اداره کل آموزش فني و حرفهاي، بهزيستي و سازمان امور عشاير استان نيز در سال 91 محقق ميشود.
معاون صنايع دستي کهگيلويه و بويراحمد خاطرنشان کرد: پيگيري بودجه بازارچههاي صنايع دستي استان، به روزرساني آمار اطلاعات در بانک اطلاعات صنايع دستي کشور، صدور مجوزهاي سهگانه، پيگيري بودجه صنايع دستي در کميته برنامهريزي استان و آموزش و برگزاري همايش مهر اصالت و بستهبندي نيز از سوي اين معاونت به مرحله اجرا در ميآيند.
برگزاري نشست معاونان صنايع دستي کشور در استان، پيگيري اتحاديه صنايع دستي و ثبت آن از طريق اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي و اداره کل ثبت استان و پيشبيني و تاسيس بيش از 50 تعاوني صنايع دستي در سطح استان نيز از برنامههاي پيشنهادي معاونت صنايع دستي کهگيلويه و بويراحمد به شمار ميآيند.
وي در گفتوگو با ميراثآريا خاطرنشان کرد: راهاندازي موزه مردمشناسي در روستاي نمونه گردشگري کريک نيز پيگيري ميشود.
ص/112
انتهای پیام/