رضايتمندي بيش از 91 درصد مسافران نوروزي از برنامه‌ريزي‌ها و خدما‌ت‌دهي در نوروز

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «منوچهر جهانيان» با اعلام اين خبر در گردهمايي معاونان و مديران کل ستادي و استاني سازمان ميراث ‌فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري در مجموعه فرهنگي و هنري ارگ آزادي تهران افزود: در اين ميان شاهد گردش مالي 3 هزار و 300 ميليارد توماني در نوروز 91 بوديم.

وي اظهار داشت: مراکز اقامتي کل کشور در نوروز 91 در مجموع 580 ميليارد تومان درآمدزايي داشتند.

وي يادآور شد: در نوروز امسال بيشترين حجم مسافرت‌ها با خودروي شخصي صورت گرفت و در عين حال گردشگري دريايي نيز مورد توجه مسافران نوروزي واقع شد به‌‎گونه‌اي که در نوروز 91 شاهد رشد 650 درصدي گردشگري دريايي بوديم.

معاون گردشگري کشور اظهار داشت: خوشبختانه امسال شاهد رشد 24‌درصدي اقامت شبانه در مراکز اقامتي دائم در کشور بوديم.

جهانيان به وضعيت استان‌هاي مختلف کشور در نوروز 91 اشاره کرد و افزود: استان‌هاي مازندران، اصفهان و فارس در نوروز امسال در جذب مسافر اول تا سوم شدند.

وي اظهار داشت: در کيفيت خدمات نيز استان‌هاي خراسان رضوي، هرمزگان و بوشهر موفق به کسب رتبه‌هاي اول تا سوم شدند.

جهانيان يادآور شد:‌ استان‌هاي گيلان، کرمانشاه و قم نيز در جلب رضايتمندي مسافران به ترتيب حائز رتبه‌هاي اول تا سوم شدند.

وي گفت: در خصوص ماندگاري مسافر نيز استان‌هاي بوشهر، هرمزگان و گيلان به ترتيب اول تا سوم شدند.

رئيس ستاد مرکز تسهيلات سفرهاي کشور در ادامه افزود: در نوروز امسال 8/38 درصد از گردشگران براي چندمين‌بار يک مکان را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کردند.

معاون گردشگري کشور در ادامه از تدوين آمار و اطلاعات فعاليت‌هاي ستاد تسهيلات نوروزي کشور در کتابچه‌اي با عنوان اطلس آماري خبر داد.

وي همچنين به تشکيل شوراي گردشگري کشور اشاره کرد و گفت: اين شورا تشکيل شده و احکام 15 نفر از اعضاي اين شورا، متشکل از مديران دولتي، خصوصي و اساتيد دانشگاه، به آنان ابلاغ شده است.

وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به موضوع سفرکارت ملي اشاره کرد و يادآور شد: در حال حاضر 4 بانک سپه، صادرات، کارآفريني و گردشگري بانک‌هاي عامل سفرکارت ملي شناخته مي‌شوند.

وي افزود: در نوروز امسال دارندگان سفرکارت ملي از 20 تا 60 درصد تخفيف در مراکز اقامتي برخوردار شدند.

جهانيان با اشاره به مهم‌ترين فعاليت‌هاي معاونت گردشگري کشور در سال 91 گفت: تقويت حضور در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي، تلاش براي لغو رواديد با 60 کشور جهان، توسعه گردشگري داخلي با رويکرد تخصصي، پيگيري تشکيل منطقه آزاد زيارتي، صدور مجوز الکترونيکي و تبيين راهکارهاي اجرايي دستيابي به جذب 7 و نيم ميليون گردشگر خارجي از مهم‌ترين برنامه‌هاي اين معاونت در سال جديد است.

وي همچنين تقويت طبيعت‌گردي، ساماندهي و استانداردسازي دفاتر خدمات مسافرتي، استانداردسازي مراکز اقامتي و شناسايي و تقويت روستاهاي هدف گردشگري را از ديگر برنامه‌هاي مهم اين معاونت دانست.

معاون گردشگري کشور با اشاره به شناسايي 465 روستاي هدف گردشگري در کشور يادآور شد: در تلاش هستيم تا رقم روستاهاي هدف گردشگري کشور را به 1000 برسانيم.

جهانيان افزود: در همين زمينه طرحي در اداره کل طبيعت‌گردي با عنوان «هزار روستا، صدها شغل» در حال پيگيري است.

جهانيان همچنين به تدوين تقويم نمايشگاه‌هاي بين‌المللي اين معاونت اشاره کرد و افزود: تقويم حضور ايران در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تدوين شده و بر اساس اين تقويم اولويت‌هاي حضور در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تا سال 2014 ميلادي تعيين شده است.

به گزارش ميراث آريا، گردهمايي معاونان و مديران کل ستادي و استاني سازمان ميراث ‌فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري اکنون در مجموعه فرهنگي و هنري ارگ آزادي تهران در حال برگزاري است.
ب/108

انتهای پیام/

کد خبر 1391021329