وي با بيان اين که پادشاه ايالت کلانتان مالزي عهدهدار انجام اقدامات تبليغاتي براي اين نمايشگاه شد، اضافه کرد: معاونت صنايع دستي کشور 50 درصد هزينه مربوط به فراهمکردن فضا و غرفه و استانداري قم 50 درصد ديگر را به عهده گرفته است.
نصر يکي از مزيتهاي برپايي نمايشگاه در اين مکان را سنخيت مذهبي اهالي آن با کشور ايران دانست و اضافه کرد: 97 درصد ساکنان اين ايالت مسلمان هستند و نزديک به 95 درصد از آثار هنري که به مالزي صادر ميشود، مرتبط با مذهب ايران است.
وي تصريح کرد: از ارگانهايي که در اين نمايشگاه شرکت کردند ميتوان به اتاق بازرگاني صنايع و معادن، اتاق فرش، واحدهاي انجمن خوشنويسان، انجمن نگارگري و طراحي، صدا و سيماي استان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي قم اشاره کرد.
اين مقام مسوول با بيان اين که هنرمندان صنايع دستي استان در 10 غرفه به صورت زنده محصولات خود را توليد خواهند کرد، اضافه کرد: سفال و سراميک، شيشه و آبگينه، ساخت کتيبههاي مذهبي، آيات قرآني روي چرم، گليم، گبه، معرق و مشبک چوب از رشتههاي قابل ارائه در اين نمايشگاه خواهند بود.
معاون صنايع دستي قم در پايان يادآور شد: يک سفالگر استان در يکي از غرفههاي نمايشگاه اين هنر دستي را به صورت رايگان در بين بازديدکنندگان توليد و توزيع خواهد کرد.
ص/110
انتهای پیام/