وي با اشاره به برگزاري مراسم پيشکسوتان و رهيافتگان وصال گفت: در اين مراسم به مقام افرادي که اين هنر و فرهنگ را جاودان نگه داشتهاند ارج نهاده ميشود.
معاون صنايع دستي کشور تاکيد کرد: اين نمايشگاه رويداد مهمي است و تلاش ميشود تمامي وزرا و استاندارهاي کشور در آن حضور داشته باشند.
وي با بيان اين که پيشبيني ميشود رئيسجمهور نيز از اين نمايشگاه بازديد کند، افزود: با برگزاري اين نمايشگاه در روز جهاني صنايع دستي سعي ميکنيم هنر فاخر ايراني را به بازار 70 ميليون نفري درون کشور معرفي کنيم.
اين مقام مسوول با تاکيد بر اين که هنرمندان ايراني ميتوانند خاک به طلا تبديل کنند، گفت: در برگزاري اين نمايشگاه از حضور رسانههاي خارجي مستقر در ايران به بهترين شکل استفاده ميشود و با دعوت از مطبوعات خارجي سعي ميشود که پوشش گستردهاي از اخبار جشنواره و نمايشگاه بينالمللي تخصصي صادرات صنايع دستي صورت گيرد.
به گفته صالحيمرام تمامي نمايندگيهاي خارجي، سفرا و شرکتهاي خارجي مستقر در ايران از ديگر دعوت شدگان به اين نمايشگاه بينالمللي محسوب ميشوند.
اين مقام مسوول در ادامه نبود بازارچههاي دائمي داخلي صنايع دستي را از مشکلات موجود در اين عرصه نام برد و گفت: بهترين گزينه براي راهاندازي اين بازارچهها تشکلهاي غيردولتي هستند و در صورتي که ما بتوانيم در 10 کشور خارجي بازارچه دائمي صنايع دستي برپا کنيم برخي از مشکلاتمان برطرف ميشود.
وي يادآور شد: تا زماني که هلدينگها و صنايع دستي شکل نگيرند نميتوان قيمت تمام شده محصولات را کاهش داد و توسعه صادرات صنايع دستي جز با کار جمعي محقق نميشود.
صالحي مرام خاطر نشان کرد: بايد از ظرفيتهاي موجود در اتاقهاي بازرگاني نيز نهايت استفاده را کرد.
/112
انتهای پیام/